I uruchomiom te kozy w łołazach co szczelajom rakietami i letajom jak drony. Czyli wychodzi ze to nie była zciema ino weszli potajemnie w zbrojeniuwke. Mogom szarpnoń na czy złote do maja
- Zatapiamy też irańską marynarkę wojenną, całą marynarkę wojenną. Dotychczas zniszczyliśmy 17 okrętów irańskiej marynarki wojennej, w tym ich najlepiej działający okręt podwodny, w którym teraz jest dziura - mówił Cooper.
Kupujcie szklana kula i fusy z kawy dały znak, że będzie pompa aż na 15 groszy. Żyła złota nie czekajcie. Bym też kupił, ale nie chcę być egoistą i się podzielę. Z góry dziękuję za ciepłe słowa
No właśnie celne określenie dodam jeszcze że to już ostatni moment na kupno w tych promocyjnych cenach. Rozumiem że według ciebie 1 złoty jest nie realne ale kto bogatemu zabroni marzyć.
nie, no złotówka może być jak najbardziej...ale po scaleniu 10:1. To będzie zawsze dodatkowy pretekst do dodatkowego popytu przy nowej emisji bo papiera będzie mniej i ludzie powieszeni na hakach po manipulacjach kursem. Cała GPW pod nadzorem Komisji Nadzoru FIKCYJNEGO. GPW to maszynka do legalnego okradania osób inwestujących i mówię to jako aktywny akcjonariusz z ponad 10 letnim doświadczeniem na GPW oraz autor pracy magisterskiej Przestępstwa na Polskim Rynku Kapitałowym.
Z ręką na sercu nikogo nie namawiam i nie naganiam na kupno jak i sprzedaż akcji. Każdy podejmuje sam decyzje w inwestowaniu. Mieszkam w łowickim okręgu i do Bydgoszczy mi nie po drodze. Pisałem już wcześniej że bepa mam kolekcjonersko i traktuję to jako zabawę, mam 60 tysięcy i tak myślę że jak się jeszcze obsunie to dokupie do okrągłej ilości 100 tysięcy i odstawie na półkę i niech się dzieje wola boska , jedno jest pewne bez konkretnego Epsi nie ruszy, ale widzę że spekula już działa.
"...nikt tu nie ulokuje grosza" i dlatego prze ostatnie 3 miesiące przemieliło się 15,5 mln akcji. Dużo, nie dużo ale to ponad 12% wszystkich notowanych akcji. Ewidentnie ktoś sypie, tu obstawiam Panią Juliannę choć mogę się mylić. Bez względu na to kto tak sypie, to po pierwsze sprzedaje na pewno ze stratą i to możliwe że dużą, a po drugie .......................... "KTOŚ" to kupuje!!!
Możliwe jest też sztuczne ciśnięcie ceny w dół, by odkupić więcej sztuk niżej. I ten scenariusz ja obstawiam regularnie dokupując po parę tysięcy sztuk. Dawno nie było żadnego ESPI i wyimaginowanej umowy, więc kolesie mają pełne pole do popisu sypiąc z jednej strony, by z drugiej nadstawiać koszyczek ale 3-4 grosze niżej. Już niedługo przyjdzie wiosna, potem lato i możliwe, że jakimś cudem uda im się wbić łopatę pod te inwestycje, a przynajmniej pokazać jakiś namacalny efekt prac. I właśnie pod tą i kolejne wiadomości kurs może poszybować nawet pod 2 zł, a jeżeli pokażą, że jakaś kasiórka im wpadła do sakiewki, to poziom 5 zł jest bardzo realny.
I od razu uprzedzę szyderców i znawców tematu - nie naganiam na spadki, nie naganiam na wzrosty, po prostu tak jak Marian jestem kolekcjonerem akcji BEP-u. Pamiętajcie jednak, iż kolekcjonerzy po pewnym czasie mogą zarobić na swoich "eksponatach" OGROMNE pieniądze, czego Wam i sobie życzę.
Wszystko ładnie i pięknie. Przedstawiłes wariant mega optymistyczny. Jednak nie wziąłeś pod uwagę, że produkcja ESPI będzie tylko na papierze, że żadnych zysków nie będzie, a co się z tym wiąże kurs na lata będzie na takich poziomach jak teraz.
Stąd 1 złoty stanie się nie spełnionym marzeniem, a 2 zł czy 5 zł będzie opowieścią z Narnii dla dzieci.
Oczywiście drogi Corey masz w 100% rację! Wszystkie, powtarzam WSZYSTKIE umowy zaprezentowane w poprzednich latach przez Spółkę były umowami fikcyjnymi z których nie wpłynęła do BEP ani jedna złamana złotówka. Dlatego teraz muszą "odwalić" jakiś inny numer żeby zarobić furmankę pieniędzy na kolejne 2-3 lata swojej działalności.
I tu zaczyna się czysta spekulacja. Zobacz sobie na wykres: - od Q2 2015 r. gdy kurs był powyżej 3 zł mieliśmy stopniowe osuwanie się ceny za akcję, - od połowy roku 2018 z poziomu 0,16 wybiliśmy przy pomocy wspomnianych ESPI oraz srowidu na ponad 2 zł - i od końca 2020 roku mamy ponownie stopniową obsuwkę kursu do obecnych 13 gr, czyli najniżej w historii Biomass-u.
Wszyscy ale to WSZYSCY obecni akcjonariusze są "pod wodą" większą lub mniejszą ale jednak na minusie.
Połącz więc sobie kropki: - najniższy kurs od początku bytu na GPW, - kolejny cykl ponad 5-cio letni obsuwania się kursu, - akcjonariusze na skraju obłędu szczególnie Ci co kupowali po ponad 0,50 zł, - od ponad 4 miesięcy nie podpisali żadnej umowy :=] - i na koniec, ostatnie zdanie z raportu za Q4 2025 r.: "Pierwsze efekty podpisanych umów powinny być widoczne na przestrzeni kilku najbliższych miesięcy co mamy nadzieję powinno zdecydowanie poprawić wyniki finansowe Spółki, jak i jej notowania giełdowe. Tego sobie i naszym akcjonariuszom życzymy. "
Wiesz co się stanie na kursie jak pokażą jakimś cudem namacalne rezultaty tych umów??? Wiesz ile zarobią CI, którzy uśrednią lub kupią w okolicach 13-20 groszy??? Odsuń wewnętrzne animozje, złość i sceptycyzm i pomyśl oczami wyobraźni.
Tak, tak, tak......., ble, ble, bleeeeee ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana! Pamiętaj!
Większość tego nie rozumie bo nie znają zasad gry na GPW. Tą spółka to jak trufla w polskim lesie z tą różnicą że kto teraz skupuje te akcje w tych cenach to wie jak później smakują trufle. Ja tam nie biadole tylko sobie do kolekcji dokupuję i za jakiś czas sobie popiszemy na forum ile kosztują trufle a ile kosztują to znawcy grzybów wiedzą.
A powiedz mi proszę Kolego z czego mają zrealizować te umowy??? Bo w mojej ocenie kurs jest szykowany do scalenia (może 10:1) po którym będzie robiona kolejna emisja pod fikcyjne umowy. BEP oczywiście nie straci a pewnie chętni a zarazem powieszeni na hakach będą chcieli uśrednić i znowu zarobi Zarząd ze swoją świtą większościowych.
i jeszcze jedno....jeśli chodzi o Trufle.......tymi zawsze są zainteresowane fundusze....widzisz jakiś tutaj?? także nie ośmieszajcie się takimi tekstami