Jest tak ważnym elementem.Wojna pokazała nam że lepiej późno niż wcale ale mamy spółkę która tworzy satelity dla naszej Armii, satelity to oczy dla naszej armii, przecież ta spółka to najbardziej wartościowa spółka na GPW, a w jakiej cenie będzie osądźcie sami
Ostatnich kilka kontraktów super. Tego mi brakowało. Wychodzi że się przeliczyłem że spadki miesiąc temu się pogłębią co mnie niestety kosztowało ponad milion bo odkupiłem drożej.
Acz jest trochę hypu więc sam nie wiem jak wycenić... Zobaczymy
W waszych wypowiedziach ginie to co jest najważniejsze dla Polski, obrona i zabezpiecznie naszych ziem oraz rodaków. Crotech jest pierwszą i jedyną spółką która tworzy takie dobrodziejstwo,w obronie nas wszystkich Polaków.Przeciez my do tej pory nie posiadamy prawie nic do tej pory żeby nie Crotech itp....
Z całym szacunkiem ,pominąłeś takie zjawisko jak ojkofobia(nienawiść do własnej kultury,ojczyzny,historii tradycji)komuna sama się wprowadzała,krasnoludki mordowały żołnierzy wyklętych?kto głosuję za SAFE,z udowodnionymi w nim pułapkami.Zdaje się że powyższe zjawisko dotyczy nawet 20%mieszkańców Rzeczpospolitej,