• targi i tlumy... Autor: ~Marko [37.30.32.*]
    Oto ich wpis aktualny z x ( ,,zaimgeresowanie zarodników'' cytat ) Czy nie uważacie, że to parodia, po co pisać coś, co nie ma żadnego znaczenia i jeszcze nie po polsku. O co w nim chodzi, o co im chodzi..? Któż to wie, a ludzi prawie nie ma, tylko sam kwiat Mbf.
    No, już czekam na te ich umowy, niespodzianki i inne kwiatki. Chyba wracają do swoich źródeł w kwestii informowania akcjonariuszy. Ten model też taki jakiś...i ciągle tylko makiety.

Grupa MBF SA
    @MBF_Group
    ·
    18m

Zaczynamy! I od samego początku zaimgeresowanie zarodników. Zapraszamy na D2.52.
    @SQUADRON_ASE
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Ryba [185.48.250.*]
    Stoisko jest x3 większe a co widać na zdjęciach to tylko makietę irydy+ czy coś w ten deseń.
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Mat [37.30.21.*]
    Czy Mbf ….
    Szumne zapowiedzi ….
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Marko [37.30.32.*]
    Dobrze, ze chociaż stoisko 3x większe, czyli te mniejsze, pierwotnie planowane miało być takiej wielkości, aby zmieścił się zarząd i 3 skrzynki wody mineralnej...Ciekawe dlaczego powiększyli to stanowisko, skoro faktycznie widać na nim cały czas zarząd, wodę mineralną, no i sławną ,,już z x i filmików makietę...To wszystko już było, wklejki na x, makieta, małe zainteresowanie, itd. Panowie, dawajcie to, co obiecaliście, a mianowicie wielkie kokosy i umowy na tych targach. Kurs czeka i się kisi od lat, a gorące bezgłowia z forum jak Diagramek, Akcjonariusz, Marcinek i kilku im podobnych, aż przebierają z nogi na nogę, a w główkach aż im buzuje...
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Tomek [37.248.160.*]
    A myślałem że jak powiększyli stoisko 3 krotnie to będą stały Iryda i Mallard
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Akcjonariusz [37.225.48.*]
    Widzę, że pracownicy od spraw hejtu działają aktywnie.

Pracujecie dalej.
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Marko [37.30.32.*]
    Napisz w końcu coś mądrego, a nie tylko zapowiadasz, obiecujesz, że już, już. No prawie drugi zarząd z ciebie...Przyznaj, że czekasz, tylko sam nie wiesz na co. Na cud może? Targi już są tylko ,informacji nie ma. Człowieku, ty z tego napięcia to oszalejesz...
  • Re: targi i tlumy... Autor: ~Mat [37.30.21.*]
    Pisałem już że to spółka na której ciągle się na coś czeka . Wszyscy tutaj czekali na targi i co … i to co zwykle . Czekaliście na testy drona . Były testy w grudniu. Jest marzec a o dronach pol słowa … znowu jakieś umowy zastępcze z których nic nie wynika . Ale będą pisali na x ze zapraszają żeby z nimi porozmawiac . Rozmawiałem z nimi telefonicznie . Wystarczy mi . Wiem więcej niż chciałem . Bilety VIP zbędne . Co mam oglądać ? Makietę irydy ?
[x]
MBFGROUP 4,35% 5,76 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.