• Jest zbierane Autor: ~Akcjonariusz [37.225.48.*]
    I kto nie widzi tego ten gapa .

Najwięcej akcji zmieniło właściciela na poziomie 6,90 zł - 26,89 % dzisiejszej wartości obrotu i prawie tyle samo wolumenu.

To jutro gdzie parkujemy?
    Na 7 czy 8 zł?
  • Re: Jest zbierane Autor: ~iks [31.60.68.*]
    zależy od infa z targów ale jutro może jeszcze żadnego nie być ale kurs sobie podejsc na 8,xx. Mogłby się ktoś ciekawy ujawnić w akcjonariacie, szkoda że zarząd nie rozmawia np z Karkosikiem.
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Akcjonariusz [37.225.48.*]
    5 minut sesji i mamy już gapy obrót 30 k zł i ponad 7 zł na kursie
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Mat [37.30.21.*]
    Jak w piosence : Ale to już było …
    jakieś pół roku temu .
    Pamiętam jak pisałeś że mało akcji hehehehe
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Wardon [188.146.20.*]
    Już wróciło do bazy
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Akcjonariusz [37.225.48.*]
    Mat, nie opieraj się na swojej pamięci A wklej to co napisałem niby.
    A swoją drogą to widzisz dużo akcji w arkuszu sprzedaży?

Wardon, piszę od ok 1,5 tygodnia, od okolic 5 zł, że jest zbierane i nie mylę się.
    Nie może cały czas ciągnąć w górę, bo są 5acy co chcą sprzedać na wyższym poziomie i po co zarabiać im tego. Oddadzą to kurs przechodzi wyżej.
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Mf [109.243.130.*]
    Wciąż pomiędzy oporami 6,7-7-7,4 jeśli tego nie potrafi przeskoczyć to szkoda gadania.
  • Re: Jest zbierane Autor: ~raffy30 [46.238.86.*]
    Dzisiaj panika na całym rynku. Trzeba poczekać do końca tygodnia albo do info.
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Wardon [188.146.20.*]
    Ja mam mały pakiet i z zainteresowaniem przyglądam się sytuacji. Mam nadzieję że pp targach przekroczy te magiczne 7zl
  • Re: Jest zbierane Autor: ~Szarek [185.174.133.*]
    Infa coraz lepsze a jakoś kupna akcji właśnie nie widać te spekulacyjne ruchy to mało, bo gdyby coś zaskoczyło to podaż nie zdążyłaby się ustawiać przed widłami bo tu jest 20mln kapitalizacji a mogłoby i być z 200 gdyby jakiś grubas się zainteresował projektem. Poki co to wciąż jest model do sklejania może dlatego taka wycena.
[x]
MBFGROUP 16,23% 7,16 2026-05-08 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.