• P.Prezes Autor: ~Cyklista [37.30.3.*]
    Jeżeli się dobrze doczytałem,to nasza P.Prezas jest także szefową w Sim fabric,której gry najczęściej są portowanie.Mamy więc pewność ? że roboty nie zabraknie.A,jak już pisałem niech tylko portuja i zarabiają.pozdr.
  • Re: P.Prezes Autor: ~Cyklista [37.30.3.*]
    Ja zatrudniałem w branży metalowej 28 osób i osiągałem 200,300 tys dochodu rocznie.tutaj jest prawie 3 bańki z 11 osób.Kanada
    Parę lat temu.Robilem okucia do mebli tapicerowanych.Skomplikowana robota.wiele maszyn.wykwalifikowani pracownicy.problemy z płatnościami,dostawa do klienta na mój koszt,zusy,urlopy,podatki...
    Przerąbane,a tu czysta robótka i taka zyskowna...ech
    Szkoda,że w to nie umiem
    I to jest do kupienia za pól ceny.Stop więcej już nie będę pisać poniżej 5 z przodu.
  • Re: P.Prezes Autor: ~SuperRicardo [84.40.153.*]
    Bardziej żenującego naganiania na ten papier nie widziałem od lat. Masz rację twoja pani prezes to dokładnie ta sama która na simfabric od 6 lat ściemnia że produkuje gry. Jej największym hitem jest Farm & Fix 2020, poczytaj sobie jaka to jest perełka gamingowa.
    Pozdrawiam
    Pewnie masz rację w wielu aspektach,ale 3 bańki zysku i wskaźniki na żenującym poziomie,to fakt.Tak naganiam,bo uważam,że warto.Jeszcze raz pozdrawiam,masz prawo do swojej opinii
[x]
VRFABRIC 0,00% 4,10 2026-04-02 14:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.