Tutaj nie ma peroniarzy, bo to ciągle spada po chwilowych wzrostach, kto chcial to kupil. Tu są ludzie co na hakach wiszą po 1,9 zł. i będą teraz wszystko robić, żeby podbić kurs i wyjść z tego śmiecia.
Droga jadziu. Kto nie umie myśleć to wisi na haku. A w ogóle myślę że ty borocku albo wisisz albo stoisz na peronie. Tyle w temacie. Pozdrowionka dla PKP:)
Jadzia już tu była w połowie zeszłego roku i zalapanala się na wywalone akcje przez porozumienie. Potem trochę pozmieniała nicki i teraz wróciła do swojego. Zapraszamy kolegów z bocznicy jestemy na wsparciu warto rozważyć podlaczenke się do składu.
Jadziuniu jeszcze nie minęła 1h handlu, luzuj rajstopki, do końca sesji daleko. Poza tym dziś piątek sesja ma marginalny wpływ na kurs może spaść poniżej wsparcia. Wczoraj rynek pokazal że na 1.40 masz wsparcie i wystarczy. W przyszłym tygodniu można myśleć o dalszych ruchach za chwila czas pakować się na wyjazd weekend ładny się zapowiada
Nie aż tak źle tam nie będzie..
Pomyliła poziomy ale pewnie odrobi..
Kieruje się emocjami nie analiza techn. czeka na info które nie nadchodzi..
Ale nadzieją nie umiera nigdy więc..
Jeszcze raczej nie. Myślę że lepiej niech się poniesza w okolicach 1.40 zejdzie raz czy dwa poniżej i w przyszłym tygodniu albo jeszcze kolejnym zaczną się schodki.
Teoretycznie zgodnie ze sztuką tak byc powinno jednak..
Zależy co tam nawijają dziś w sejmie..
Może być gorąco i zbrojeniówki zareagują pozytywnie..
Na to liczymy
Ale chciałabym tu rozegrać coś dłuższego a do tego fajniejszy byłby spokojny wzrost z korektami niż szybkie podbitki i straszaki jak wczoraj. No ale chcieć to co innego a rynek co innego.
To nie koncert życzeń kolego
Sytuacja jest dynamiczna..
Zbrojenia albo śmierc takie okrzyki wydają z siebie sejmowi podżegaczem wojenni na smyczy koncernów zbrojeniowych..
Ci psychopaci postawią wszystko na jedną kartę nie patrząc na konsekwencje ..
Cały rynek spółek z tzw. branży zbrojeniowej dziś rośnie pod Safe. Najbardziej szaleje Virtus, u nas póki co spokojnie, chociaż ładny plusik juz jest. Zobaczymy, co przyniesie dzień.Życzę wysokiej stopy zwrotu z tej inwestycji i tym którzy lubią powolne wzrosty i tym którzy lubią szybko spekulować:)Miłego dnia:)
Byłam, owszem i udało mi się wyjść z tego śmiecia bez straty, a nawet z małym zyskiem tuż przez zawieszeniem notowan prze KNF. Nigdy nie zmieniłam nicka nawet na 1 dzień, chociaż mnie tu opluwali i wygodniej by pewnie bylo pisać pod innym. I po co kłamać? Tracisz wiarygodność, chociaże nie sledze co ty tu wypisujesz, pewnie na haku wisisz.
I tak może być..
Jednak dla nich to zbyt duże ryzyko by robić prezenty kolarzom..
Psychologicznie rzecz ujmując ten poziom jest właściwy strategicznie
Ale zobaczymy ..
Giełda to nie definicja ..
Na tym polega giełda szukasz opór wsparci i próbujesz się podłączyć, chyba że jesteś insiderem i masz info z środka to możesz kupować jak Ci się podoba.