Może za mało umów podpiszą na targach czy po nich bo rynek ne reaguje a notowania można tłumaczyć że przegrzane wskaźniki na wykresie po tym jak na wzroście +40% wywalono setki tysięcy sztuk akcji. Teraz wygląda jakby miało być spokojnie 5,5zł przed targami, później rynek bedzie spodziewał się umów i kurs powinien wystrzelić na conajmniej 6,7 zł tj opór nie do pokonania dopóki nie będzie irydy czy marella czy sputnika latajacego.
była zabawa w kółka posiedź cały dzień i zobacz jak cena skakać i jak jest skup i sprzedaż, ja za te 2 dni sprzedałem na górce odkupiłem dziś na dołu i kilkaset akcji więcej w porównaniu 2 dni temu trzeba czekac na wystrzał i znowu to samo
Przecież oni już sami siebie podsumowali pisząc że ich stoisko będzie na targach 3x wieksze niz zakładali. Ludzie kochani … czy serio chodzi o powierzchnię stoiska ? Czy bardziej akcjonariusze woleliby dowiedzieć się jak idą postępy w temacie dronów ?
Było głośno o tym safe że jeśli bedzie to i dla irydy + a jednak rynek neguje tą informację a już jutro będzie wiadomo czy będzie a dla irydy raczej nie będzie ?