Załadowali rano 250k w umówionej transakcji, podbili kurs ( w zasadzie sami podbiliście), a później dystrybucja na kroplówce, czy wy tego nie widzicie, naprawdę? Ciekawe dlaczego to szwagry robią?
Załadowali z wora do wora hahaha oj kmiotki kmiotki wszystko widzimy , tylko dlaczego to inaczej i prawdziwie widzimy? A ty fałsz wprowadzasz tu i zamęt?
Zanim zaczniesz pisać kolejne sensacje, ogarnij podstawy rynku, bo na razie brzmi to jak komentarz kogoś, kto pierwszy raz zobaczył wykres i próbuje dorobić do niego teorię o „szwagrach”. 250k w jednej transakcji to normalne zlecenie, a nie żaden „układ”. Jeśli ktoś kupuje pakiet, kurs idzie w górę to nie spisek, tylko elementarz, którego najwyraźniej nie przerobiłeś. A Twoja „dystrybucja na kroplówce” to już czysta fantazja. Tak piszą tylko ci, którzy nie potrafią czytać arkusza, nie rozumieją wolumenu i próbują przykryć brak wiedzy teoriami o tajemniczych układach. Zanim zaczniesz pouczać innych, naucz się chociaż podstaw, bo na razie jedyne, co tu dystrybuujesz, to własne urojenia.
Na razie od ostatniej podbitki na 2.8 spadło już 50 groszy i to nie koniec bo skoro otrzymali 23 miliony akcji po 2.0, a kurs nadal jest wyższy, maja jeszcze do ugrania 30 groszy i to szybciej niż się spodziewasz. Pokaż mi choć jedną emisję na tej spółce po której kurs nie spadł później do ceny emisji wybrańców. Byłbym wielce zdziwiony gdyby to miał być pierwsza taka emisja. Natomiast przy negatywnym info lecimy jeszcze niżej niż cena emisji bo to oznacza kolejny rok zamrożenia kasy i kolejne blokowanie przy 2.4 pod kolejny dodruk, a dodatkowy czas z kolei kusi do zrobienia większego kółka i odebranie akcji z rynku poniżej 2.0 od tych co brali po 2.5-2.8 licząc na wzrosty. Niestety mieliśmy tu klasyczny PUMP&DUMP pod emisję dla szwagrów i tyle. Tak uważam i to moja opinia i nie namawiam nikogo do sprzedaży czy kupna, nikogo nie straszę, jestem przeciwwagą dla tych naganiaczy co widzą tu z kolei miliardy i ubierają naiwnych marzycieli, dzięki temu co piszę może się zastanowią dwa razy zanim wejdą tu na dłużej.
Jak już coś piszesz to bądż rzetelny i bierz pod uwagę różnice kursowe, a dzisiaj AU$ to 2,55 zł i akcje brane w emisji po 0,85 warte są 2,17zł, więc ciekawe czy opłaca się im sprzedawać poniżej tej ceny ?