Na razie od ostatniej podbitki na 2.8 spadło już 50 groszy i to nie koniec bo skoro otrzymali 23 miliony akcji po 2.0, a kurs nadal jest wyższy, maja jeszcze do ugrania 30 groszy i to szybciej niż się spodziewasz. Pokaż mi choć jedną emisję na tej spółce po której kurs nie spadł później do ceny emisji wybrańców. Byłbym wielce zdziwiony gdyby to miał być pierwsza taka emisja. Natomiast przy negatywnym info lecimy jeszcze niżej niż cena emisji bo to oznacza kolejny rok zamrożenia kasy i kolejne blokowanie przy 2.4 pod kolejny dodruk, a dodatkowy czas z kolei kusi do zrobienia większego kółka i odebranie akcji z rynku poniżej 2.0 od tych co brali po 2.5-2.8 licząc na wzrosty. Niestety mieliśmy tu klasyczny PUMP&DUMP pod emisję dla szwagrów i tyle. Tak uważam i to moja opinia i nie namawiam nikogo do sprzedaży czy kupna, nikogo nie straszę, jestem przeciwwagą dla tych naganiaczy co widzą tu z kolei miliardy i ubierają naiwnych marzycieli, dzięki temu co piszę może się zastanowią dwa razy zanim wejdą tu na dłużej.