• Stay tuned Autor: ~Arek [46.112.218.*]
    https://x.com/i/status/2027008539185532998
  • Re: Stay tuned Autor: ~Jac [144.208.192.*]
    Ja jestem czujny …
  • Re: Stay tuned Autor: ~kuba [83.175.179.*]
    A ja załadowany akcjami.
  • Re: Stay tuned Autor: ~Inwestor [31.61.250.*]
    Do 2027 sporo czasu. Stay tuned. Soooooooooooooooooon
  • Re: Stay tuned Autor: ~Posiadacz [109.173.236.*]
    Stary, czytaj że zrozumieniem.
    Worked, a nie working.
    Projekt skończony. Gość pochwalił się zamknięciem projektu.
    Teraz czas na wdrożenie czyli kampanię i monetyzację.
    Wszystko idzie zgodnie z planem.
    Dnia 2026-02-26 o godz. 22:31 ~Posiadacz napisał(a):
    > Stary, czytaj że zrozumieniem.
    > > Worked, a nie working.
    > > Projekt skończony. Gość pochwalił się zamknięciem projektu.
    > > Teraz czas na wdrożenie czyli kampanię i monetyzację.
    > > Wszystko idzie zgodnie z planem.

Zaklinaj dalej .....a tu nawet alfy jeszcze nie mają. Cronos miał alfę 1.5 roku przed premierą, większość gier ma alfę rok przed premierą, ale u ciebie nieskończona alfa to 'PROJEKT SKOŃCZONY" . To cię oświecę .Alfa to dopiero początek. MINIMUM 0.5 roku do BETY , która kwalifikuje się JEDYNIE jako EARLY ACCESS. projekt SKOŃCZONY to kwestia blisko 1 roku od teraz czy tego chcesz czy nie. Jedyna możliwa data premiery to listopad- grudzień 2026. Tylko po co?
    Jeszcze jedno i niech będzie to pożyteczna lekcja. Jeśli ktoś pisze,że to największy projekt nad jakim pracował to nie oznacza,że praca jest zakończona. A dlaczego największy? Bo wcześniej pracował nad projektem pt. Chomiki na kółku lub Chomiki w labiryncie z budżetem 50tys. euro.
  • Re: Stay tuned Autor: ~As [213.134.173.*]
    Zluzuj zbroję.
  • Re: Stay tuned Autor: ~Perdi [188.146.14.*]
    Te chomiki to Ghostrunner? Chłopie zastanów sie co piszesz, obiecali 2026 i nie ma podstaw do tego by termin sie zmieniło. Marketing ma sie zacząć od konca marca a prezes mowil ze bedzie trwał intensywnie około pół roku. Wiec o co Ci chodzi, po co pleciesz takie głupoty? Prawda jest taka ze macie jeszce niecały miesiac zeby coś kupić, mysle ze jak pójdzie info z datą premiery to tempo wzrostu bedzie troche większe.
  • Re: Stay tuned Autor: ~Arek [46.112.218.*]
    Przecież zrobił Ghostrunnera z nimi, o czym Ty piszesz? Poza tym, co Ty sie tak napinasz na to przeniesienie premiery? :D Ja np. tego nie wykluczam, powiem więcej, wg mnie byłoby to lepsze niż wypuszczenie gry po wakacjach, bo od września jest ciasno i sprzedaż mogłaby ucierpieć. Ty sprzedajesz tę informację jakby to miała być jakas apokalipsa. Jak wypuszczą w tym roku - spoko, super, miejmy nadzieję, ze mają to dobrze zaplanowane. Jesli wypuszczą w 2027 - nawet lepiej, gdzie wady? Wysokość kursu bedzie zależała głownie od miejsca na wishliście, eventualnie od ujawnienia jakiegos info o Projekcie Swift, ewentualne przeniesienie premiery na poczatek 2027 bedzie miało marginalne znacznie dla kursu wg mnie
    Hehehehe to sprawdź NAPINACZU kiedy dołączył do zespolu i skąd , bo na razie NAPINASZ się i nic z tego nie wynika. Wiedzy od tego ci nie przybędzie, a chęć DYSKUSJI kiedy nic nie wiesz powinienes w sobie zdusić hehehe
  • Re: Stay tuned Autor: ~Arek [46.112.218.*]
    Masz rację, dołaczył już po premierze GR2, zwracam honor. Tylko pytanie co to zmienia w kontekście ewentualnego przełożenia premiery? Przełożą to super, nie przełożą, też dobrze. Znajdź sobie jakiś lepszy straszak, bo to jest bez sensu, musisz się bardziej postarać
  • Re: Stay tuned Autor: ~obiektywnie [185.183.39.*]
    Ale kwiczysz ignorancie bez akcji, od piątku został zatrudniony za 30 groszy od posta i produkuje się non stop xD smutne życie smutnego trolla bez akcji
[x]
ONEMORE 8,58% 2,91 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.