• Tylko w dół Autor: ~Dani [31.0.61.*]
    Niesamowite przecież to się kupy nie trzyma nikt nie sprzedaje po 50 100 czy 200 sztuk bo jakie to ryzyko niby trzymania że stracisz 20 zł
  • Re: Tylko w dół Autor: ~Stabor [37.31.58.*]
    Niestety ktoś tu nieżle manipuluje, tylko w jakim celu?
  • Re: Tylko w dół Autor: ~DarJun [37.47.112.*]
    Zarabia kupił po 12 sprzedaje od 17 w dół.I zarabia ja 4 razy tak zrobiłem. Czekam na 11 i kupuje sprzedaje jak jest 25/30 % .
  • Re: Tylko w dół Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Motłoch zawsze straci przerzucają z wora do wora . Cierpliwi zarobią
  • Re: Tylko w dół Autor: ~Jw [46.205.196.*]
    Zobacz kto jest pod progiem i ma 92 tys akcji ekipa z Gdańska która tu rządzi kursem i forum jak będą chcieli to będzie i po 5 albo i 100 ?
  • Re: Tylko w dół Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Skąd takie info?
  • Re: Tylko w dół Autor: ~Dyletant [83.5.157.*]

Skąd ty masz taką wiedzę, kto ile ma akcji? W biurze maklerskim pracujesz, a może w KDPW? A może ktoś Ci powiedział?
    Jeżeli jak twierdzisz, ktoś potrafi wygrywać z rynkiem, to chapeau bas ! przed nim.
  • Re: Tylko w dół Autor: ~dilettante [91.231.100.*]
    Ne fais pas l'innocent, wiesz dobrze co tu jest grane.
    Wyjaśnij kolego, co jest tu grane.
    Kto się uwziął na tą spółkę i jaki ma w tym cel.
    Dla siebie i dla kolegi pytam
    Spytaj swojego kolegi dusana vel Reno co tu jest grane on wszystko wie tylko czy ci powie ?
    Poszukaj sobie starych wątków z przed lat gdzie Reno w ten sam sposób pisał i mówił czy będą wzrosty czy spadki te same teksty i zagrywki jak prezes coś powiedział bądź obiecał robili wzrosty sprzedawali a potem miesiące zniechęcania by każdy kto kupił oddał ze stratą jak obecnie się dzieje .
    Stąd wykres wygląda jak wygląda górka i szybki zjazd by odkupić a że nie ma espi od prezesa żadnego to mają ułatwiona sprawę by wymęczyć do kolejnego raportu i odkupić.
    Mam nadzieję że nie są to głupi ludzie i przy tych perspektywach i możliwościach w końcu doczekamy się nowego ATH na 3 miesięcznym mamy trend wzrostowy nadchodzą duże zmiany o czym oni też wiedzą jestem spokojny o spółkę jedyne zmartwienie to wariat za sterami statku którym wszyscy płyniemy ?
  • Re: Tylko w dół Autor: ~och [91.231.100.*]
    Pisałem dla zbłąkanych, bo dyskusja z trollami to bez sensu, zawsze wymyśli jakąś opowiastkę i będą wciskał ciemnotę. Oni siedzą tu całymi dniami i wymyślają różne bajeczki. A co tu mamy: był dołek kurs idzie coraz wyżej, kiedyś naganiali na 7zł teraz na 12 zł niedługo na 15 i wyżej bo to już trwa długo, a przecież chcą zarobić. Obroty rosną, wykres wyrysowany, prezes puści jakąś wiadomość, i zrobią podbitkę - czekam, a wy trolle do roboty ujadać na mnie.
    Niestety nie znam historii tego forum sprzed kilku lat.
    Było sporo nagonów w zeszłym roku.
    Wszyscy zniknęli.
    Teraz forum się uspokoiło.
    Jest kilka osób zaledwie.

Będę wdzięczny za krótkie podsumowanie co się tutaj działo.
    I trochę info o tej ekipie z Gdańska, która jak rozumiem trzyma kurs
    ~Biały odpowiada ~dilettante2026-02-27 08:26IP 83.175.151.*
    Wyjaśnij kolego, co jest tu grane.
    Kto się uwziął na tą spółkę i jaki ma w tym cel.
    Dla siebie i dla kolegi pytam

Biały lubisz z dusan sobie popisać czemu nie pytasz kolegi ?
[x]
VEE -0,39% 12,70 2026-05-25 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.