Skąd ty masz taką wiedzę, kto ile ma akcji? W biurze maklerskim pracujesz, a może w KDPW? A może ktoś Ci powiedział? Jeżeli jak twierdzisz, ktoś potrafi wygrywać z rynkiem, to chapeau bas ! przed nim.
Poszukaj sobie starych wątków z przed lat gdzie Reno w ten sam sposób pisał i mówił czy będą wzrosty czy spadki te same teksty i zagrywki jak prezes coś powiedział bądź obiecał robili wzrosty sprzedawali a potem miesiące zniechęcania by każdy kto kupił oddał ze stratą jak obecnie się dzieje .
Stąd wykres wygląda jak wygląda górka i szybki zjazd by odkupić a że nie ma espi od prezesa żadnego to mają ułatwiona sprawę by wymęczyć do kolejnego raportu i odkupić.
Mam nadzieję że nie są to głupi ludzie i przy tych perspektywach i możliwościach w końcu doczekamy się nowego ATH na 3 miesięcznym mamy trend wzrostowy nadchodzą duże zmiany o czym oni też wiedzą jestem spokojny o spółkę jedyne zmartwienie to wariat za sterami statku którym wszyscy płyniemy ?
Pisałem dla zbłąkanych, bo dyskusja z trollami to bez sensu, zawsze wymyśli jakąś opowiastkę i będą wciskał ciemnotę. Oni siedzą tu całymi dniami i wymyślają różne bajeczki. A co tu mamy: był dołek kurs idzie coraz wyżej, kiedyś naganiali na 7zł teraz na 12 zł niedługo na 15 i wyżej bo to już trwa długo, a przecież chcą zarobić. Obroty rosną, wykres wyrysowany, prezes puści jakąś wiadomość, i zrobią podbitkę - czekam, a wy trolle do roboty ujadać na mnie.
Niestety nie znam historii tego forum sprzed kilku lat.
Było sporo nagonów w zeszłym roku.
Wszyscy zniknęli.
Teraz forum się uspokoiło.
Jest kilka osób zaledwie.
Będę wdzięczny za krótkie podsumowanie co się tutaj działo.
I trochę info o tej ekipie z Gdańska, która jak rozumiem trzyma kurs
~Biały odpowiada ~dilettante2026-02-27 08:26IP 83.175.151.*
Wyjaśnij kolego, co jest tu grane.
Kto się uwziął na tą spółkę i jaki ma w tym cel.
Dla siebie i dla kolegi pytam
Biały lubisz z dusan sobie popisać czemu nie pytasz kolegi ?