• Nowe ATH 42,26 Autor: ~PanAndrzej [37.225.52.*]
    Mamy nowe i kurs idzie do góry
    Słabe rączki niech szybko sprzedają.... pójdziemy na 45---50 zł
    Biedny Areczek ile stracił na sprzedaży 53 akcji.... współczuję
  • Re: Nowe ATH 42,26 Autor: ~Bob [95.160.156.*]
    Tak po chłopsku licząc to 90 mln x 3,55x 13(c/z dla spółek rosnących ponad 30%)/55,5= 77 zł Dziwię się tym co teraz oddają za półdarmo ale to pewnie technicy typu Arek.
  • Re: Nowe ATH 42,26 Autor: ~PanAndrzej [37.225.52.*]
    Vive prezes Asbisu już dawno mówił że cena godziwą za Asbis to 75 złotych
    W tym roku może to być 100 zł
    Jedyna wada Asbisu to jest jedna ...nie jest firmą polską i nie ma układu żeby pisali niej w końcu komentarzach różnych blogach zajmującymi się giełdą
    Oni promują te firmy które im się opłaca promować a ASBIS jest dla nich nieopłacalny chyba że sami lub ktoś z rodziny kupi akcje Asbisu
  • Re: Nowe ATH 42,26 Autor: ~Lutek [5.184.215.*]
    ~PanAndrzej : aż miło poczytać jak ktoś mądrze pisze. Jest tu kilka osób które zamieszczają sensowne wypowiedzi a jako giełdowy amator po części się nimi kieruje. Aż banan pojawia się na twarzy patrząc jakie zyski generuje dla mnie Asbis. W drugiej połowie roku niech zacznie rosnąć Niewiadów i będzie pięknie.
  • Re: Nowe ATH 42,26 Autor: ~NN [46.112.113.*]
    Nie wiem czy serio piszesz czy farmazonisz, ale siedzę też od jakiegoś czasu na Niewiadowie i wg mnie Asbis Niewiadow to czarne konie 2026 na GPW i NewConnect. Z GN nadal jest dużo domysłów itd , ale za to jest to niezły obrot i czas na zakupy.
  • Re: Nowe ATH 42,26 Autor: ~Lutek [5.184.215.*]
    ~NN : Niewiadów kupowałem w przedziale 15-16 zł. Po szczytach w okolicach 21 zł jak zaczął spadać to sprzedałem po 19. Ponowne akcje zakupiłem w okolicach 15. Jak zjechało w okolice 11 a chyba nawet niżej no to wisiałem na haku. Potem zaczęło to wszystko pomalutku odbijać ale zima była smętna. Na razie trzeba się uzbroić w cierpliwość bo na pewno będzie bujać ale obstawiam że od drugiej połowy roku i potem w 27 kierunek jest tylko jeden.
[x]
ASBIS -2,13% 69,00 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.