Przyłączam się również do gratulacji dla Firmy ale nam też się należą gratulacje że nie zwątpiliśmy , wytrwaliśmy tą nagonkę i nie oddaliśmy swoich akcji a teraz ze spokojem możemy obserwowac jak rynek się o nie boksuje a firma wchodzi na nowy wyższy poziom swojej działalności.
Hola hola piękny kawalerze- póki co to nawet dobry raport potrafi spie.. cenę akcji na łeb. Jeszcze daleka droga do tego żebyśmy spijali śmietankę "że nie zwątpiliśmy". Na razie jest muł po kolana.
Nikt na siłe nie musi wchodzić zwłaszcza że jak piszesz boisz sie że ugrzęzniesz po kolana w mule. Ja od dluzszego już czasu mam czyściutkie buty i idę sobie spokojnie po twardej ziemi do przodu.
Jeśli chodzi o raport to wg.mnie był dobry a zachowanie kursu to inna sprawa nirkoniecznie związana z samymi wynikami bo moze być tak że ktoś buduje tu pozycję a przy niskiej płynności jest większa możliwość wpływania na kurs.
Jest to moja opinia i proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
Ja w tym mule już stoję i chciałbym żeby powoli z niego wychodzić, ale coś od wyników nie można się wybić. Bać się nie boje, bo już jestem. Boli tylko, że kasa ulokowana i g. z tego jest. Wyniki a zachowanie kursu to jest anomalia...