• Gratulacje... Autor: ~Quest [31.0.33.*]
    https://www.linkedin.com/posts/marcin-ciecierski_otrzymali%C5%9Bmy-nominacj%C4%99-do-european-economic-activity-7432674537252507648-w7_o?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAABeeT1EBBh0CDuiKmbDop4hyWQwHRZ1q-LM&utm_campaign=copy_link
  • Gratulacje... Autor: ~rg [31.0.35.*]
    Przyłączam się również do gratulacji dla Firmy ale nam też się należą gratulacje że nie zwątpiliśmy , wytrwaliśmy tą nagonkę i nie oddaliśmy swoich akcji a teraz ze spokojem możemy obserwowac jak rynek się o nie boksuje a firma wchodzi na nowy wyższy poziom swojej działalności.
  • Re: Gratulacje... Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Hola hola piękny kawalerze- póki co to nawet dobry raport potrafi spie.. cenę akcji na łeb. Jeszcze daleka droga do tego żebyśmy spijali śmietankę "że nie zwątpiliśmy". Na razie jest muł po kolana.
  • Re: Gratulacje... Autor: ~rg [31.0.35.*]
    Nikt na siłe nie musi wchodzić zwłaszcza że jak piszesz boisz sie że ugrzęzniesz po kolana w mule. Ja od dluzszego już czasu mam czyściutkie buty i idę sobie spokojnie po twardej ziemi do przodu.
    Jeśli chodzi o raport to wg.mnie był dobry a zachowanie kursu to inna sprawa nirkoniecznie związana z samymi wynikami bo moze być tak że ktoś buduje tu pozycję a przy niskiej płynności jest większa możliwość wpływania na kurs.
    Jest to moja opinia i proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
  • Re: Gratulacje... Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Ja w tym mule już stoję i chciałbym żeby powoli z niego wychodzić, ale coś od wyników nie można się wybić. Bać się nie boje, bo już jestem. Boli tylko, że kasa ulokowana i g. z tego jest.
    Wyniki a zachowanie kursu to jest anomalia...
  • Re: Gratulacje... Autor: ~Porucznik [5.173.176.*]
    Na stanowiska ogniowe, bronić akcji ! Nie oddawać
[x]
EXCELLENC -1,44% 0,41 2026-04-13 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.