czy ktoś poważny zna tą spółkę tylko bez naganiania na wzrosty czy na spadki bo mnie to nie rusza.Interesuje mnie czy to może w najbliższym czasie wzrosnąć i dlaczego miałoby wzrosnąć.Tylko bez wycen typu jedziemy na 10 czy bankrut za groszę proszę o rozsądną analizę sytuacji bo na pierwszy rzut oka widzę ,że tu obrotu od dłuzszego czasu nie ma ale raz na jakiś czas coś się obraca.Generalnie mam to gdzieś ale skoro grzesiu tu jest to musi coś wiedzieć.
Grzesiu daj głos o co chodzi.
Sekta jakaś zamknięta,że nikt ze mną nie chce gadać czy wszystkich wymiotło.Grzesiu weż odezwij sie bo mnie wkurzasz.Najpierw wołasz a potem sie nie ozdywasz.Myslałem,ze masz cos ciekawego a tu jakaś kupa.Własnie wyszedłem z izki i szukam czegoś ale chyba nie tego bo to jakieś badziewie jest.Chodźmy lepiej na kopka albo texa albo się kurna odezwij to sobie uzgodnimy.
Wiem ,ze dziwisz się dlaczego tutaj ja trochę też:)Nigdy wcześniej tu nie byłem ale mam trochę kaski ładnie wyszedłem z grocka a kumpel mówił mi że tu coś się wydarzy więc napisz do mnie na priva.On ma być na walny a tam ma coś być.Ok?Jak znajdziesz gdzieś janusza tez mu powiedz.
Cześc Grzesiu bo juz traciłem cierpliwość tu przecież nic sie nie dzieje i nikt nic nie odpowiada ale skoro mówisz,że coś wiesz to dawaj.Ja wyszedłem z izki po 3,1 i mam trochę na wydanie.Wczoraj poczytałem coś o tym Ergisie i faktycznie może coś się wydarzyć ale ja tego nie czuje jesli coś masz to dawaj na priva.Janusza ostatnio nie widziałem.On krecił sie ostatnio koło Krzyśka "o prznikliwym wzroku,"ale ostatnio Krzychu coś kręci odkąd zaczyna sprzedawać Lentex to nie wiem co kombinuje może jak Janusz się odezwie to zobaczymy.A tak przy okazji ten Ergis to bylaby dla Krzycha niezła gratka ha ha ha jego branża:)tylko oni chyba kasą nie śmierdzą więc Krzychu miałby małe pole manewru.Odezwij się o co chodzi z tym Ergisem
Napisz mi grzesiu kiedy i do ilu mozna to brać.Wiem ,że nie ma co szarpać bo ktoś duży ma jeszcze trochę do wywalenia a Janusz by nie wszedł to może byśmy to łykneli ale czy nie za duże ryzyko?