Kolejny dzień spadków. PEP już dawno przestał być liderem na morzu a w starciu z Orlen i PGE (kolejne promesy zatwierdzone) nie ma szans i dlatego może te spadki, Wolumeny na S rosną co nie wróży dobrze. Dodatkowo myślę że wyniki będą mocno słabe. Bez wyników przez najbliższe 5 lat będzie kicha. Powiedzcie mi gdzie jest zarząd naszej perełki? Może ktoś coś modrego powie oprócz wiary w cuda na tym syf..... - bo co innego pozostało umoczonym (tak jak ja) na tym papierze Sklaniam się ku wnioskom że nas po prostu dym..ają
tak na dziś to cofnęliśmy się z kursem o 5 lat do lutego 2021, co Wy na to? normalnie jak coś idzie z planem i są perspektywy zysków to jest wzrost pod przyszłe wyniki a tu brak już wiary. pozdrawiam umoczonych (jak ja)
Gdybyś nie wtopił wcześniej to teraz też w ogóle bys nie wchodził w te spółkę. Poziom 50 zeta jest teraz naprawdę atrakcyjny. Może jeszcze spadnie, ale jakieś odbicie prędzej czy później też będzie. Gwoździem to trumny byłoby gdyby EU wycofała się z ETS.
może na emeryturę Ci coś skapnie...:) Dynamiczne rośnie zapotrzebowanie na energię elektryczną, zobaczcie jak ładnie cała energetyka rośnie. Tylko tutaj wbrew logice ciągle w dół. Nie mogę znaleźć racjonalnych powodów Umowy na dostawy są podpisywane, bałtyk idzie do przodu i..... d...a. na kursie