zaczyna się pod koniec marca a zgodnie z słowami prezesa kampania ma być krótka i intensywna. Dlatego też ja obstawiam że premiera będzie do końca czerwca. Ps. Matko boska bezlitosna kto to teraz sprzedaje po takiej nędznej cenie, chyba tylko ci co się obkupili przy ostatniej emisji
Sądzę, że to sensowne. Napoleon zapadł ludziom w pamięć po Gamescomie więc wystarczy szybkie przypomnienie. Jak grałem w demo to też było spoko, tylko ten pierwszy boss jakiś średni.
Dnia 2026-02-25 o godz. 09:17 ~Glejak napisał(a): > Sądzę, że to sensowne. Napoleon zapadł ludziom w pamięć po Gamescomie więc wystarczy szybkie przypomnienie. Jak grałem w demo to też było spoko, tylko ten pierwszy boss jakiś średni.
Tak, alfę wydadzą :)))) Alfa w marcu-kwietniu, beta na jesieni i szlifowanie do 2027 . Tak to widzę.
Nie bardzo rozumiem co chcesz osiągnąć siejąc ferment z tym 2027? Nawet zakładając, że to ogłoszą i kurs spadnie, to odbędzie się to za jakiś czas gdzie kurs wyjściowy będzie większy niż teraz. Więc ostatecznie nawet po spadku nie kupisz taniej niż masz teraz poziomy. Nie rozumiem tego naganiania, nie zabijesz niżej kursu niż teraz