• Linia trędu Autor: ~black944 [31.61.173.*]
    Jeśli kurs spadnie dzisiaj poniżej 13:10, to ewidentnie liźnie od dołu linię trędu wzrostowego. Według mojej analizy może to oznaczać zamknięcie luki i strzał do góry. RSI sprzyja, konwergencje się zgadzają. To jest decydujący moment w historii spółki, od teraz będzie albo góra, albo dół.
  • Re: Linia trędu Autor: ~Krótki [37.30.50.*]
    a można dyskutować??? :))))
    a może trzeba poczekać i przyjrzeć się czy zaprawa w fundamentach dobrze zastygnie :))))
  • Re: Linia trędu Autor: ~jony [193.28.84.*]
    blakuś zainwestuj w słownik ortograficzny przy twoich milionach to pikuś
  • Re: Linia trędu Autor: ~Psychiatra [5.184.252.*]
    No tak twoja linia trendu inteligencji albo wzrośnie albo spadnie Ty jesteś jak ten burak przed wykopkami
  • Re: Linia trędu Autor: ~baltazar [88.220.46.*]
    Wychodzi na to, że Czarny to mitoman i do tego z mocnymi brakami w wykształceniu! Na razie wychodzi ortografia! Ale pewnie w innych "dziedzinach" też jest mocny!
    na nic nie wychodzi... wychodziły to pieniądze ze spółki przed testrukturyzacją :)))
    a dziś jest korekta na rynku :))))
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    31.61. . . odpocznij trochę od szulerni . . .
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Baltazar [31.0.87.*]
    I koniecznie jakiś dobry kurs z ortografii zalicz!
  • Właśnie linia trędu Autor: ~black944 [31.61.173.*]
    Linia trędu jest zamierzona. Zwykli, przeciętni i establiszmentowi analitycy oraz amatorzy liczą te swoje fale, filiżanki i trendy. To nie dla mnie, bo ja się poruszam na poziomie algorytmów RSI tak zaawansowanych, że nie ogarnąłby ich nawet Einstein. Próba wprowadzenia takiego algorytmu do komputera skończyłaby się jego natychmiastowym spaleniem.

Dlatego wprowadzam własne słownictwo i stąd tręd. Tręd to jest coś znacznie więcej niż zwykły trend dla maluczkich. Nie obraźcie się, ale tego nie zrozumiecie :)))
  • Re: Właśnie linia trędu Autor: ~Baltazar [31.0.87.*]
    A ty Czarny to czasem nie masz dyplomu CH?? Tam ortografia była na luzie!
[x]
PKPCARGO 0,33% 15,14 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.