Mówiłem już , grywalność i miodność porównywalna z wiedźmin 3 ale martwi mnie jedna rzecz p2 praktycznie nic z tego nie ma , udziały 20 % żadnej dywidendy więc w sumie to bez znaczenia zostało nam czekać na aztec
Bromer czy jeszcze jak Ci tam, wracaj gdzie utopiłeś, bo analizując Twoje wpisy wszędzie uwalasz, a potem masz do wszystkich pretensje. Idź już do szkoły bo zaczęła się druga lekcja.
Dnia 2026-02-26 o godz. 20:31 ~Invest napisał(a): > Wild west juz 596 na whishlist
Into the Fire (Starward) oraz dlc pets House Flipper (FrozenWay) wyprzedzone bardzo szybciutko. Pora na kolejne pozycje. Jest szansa na Top500 w przyszłym tygodniu i np. wyprzedzenie Crown of Greed bez większych problemów.
Ja tam widze 67%. A kto wgl zostawia recenzje dla demo 1% garczy? Jak zapisują sie na WL to znaczy ze im sie podobało tylko nie zostawiają recenzji. Dla pełnej wersji to juz inna sprawa
Taaa jasne oceny dema nie mają znaczenia już coś około 100 ocen 62% to główna wersja z 10 % niżej więc hicior na hiciory się szykuje nie wiem czy wiem ale p2 cziiiiiiiil ma tylko 20 % udziałów w spółce która to produkuje
Xd co ty robisz to rynku nie obchodzi xd ale jakie są statystyki to już rynek obchodzi a te są takie że główne wersje gry w 80-90 % mają niższą średnią o około 10 % niż demo xd xd xd
A najlepsze jest to że jaracie się gra która jak sie okazuje ma słaby odbiór dema to raz a dwa p2 chiiiiiiiil ma 20% udziałów ale nie w zyskach a w spółce która to robi więc ja się nie dziwię że to tak leci jak zarząd ma taki pomysł na funkcjonowanie a ich główny hit Aztec sprzedał się w ilości 5 tysięcy kopii
Uuuu nerwy ponoszą nie dziwię się stratą coraz większa a naiwnych brak na odbiór papieru , to jak szybko cena spadła do prawie z abb po tak dużym dyskoncie pokazuje ile te akcje są warte i te wasze skomlenia o kupno akcji przynoszą odwrotny skutek bo tu każdy ogarnięty widzi ile te ich hity są warte xd xd xd
Skomlesz leszczu od paru lat na tej perle na początku niżej niż 6 zł nie spadnie potem 5,4,3,2 zł a spółka robi konsekwentnie marnej jakości i sprzedaży hity ostanie Aztec 3 tyś sprzedanych kopi teraz kolejny hit z ocenami dema z każdym dniem niższymi dziś już 61% i nawijacie glubszym od siebie że to bez znaczenia a to pokazuje jak marnej będzie to jakości tytuł w którym de facto mają tylko 20 % udziałów bez zysków pisze tylko dlatego żeby ktoś się nie nabrał na wasze nagony
Ale ty gadasz bzdury „Graczu”, mam wrażenie, że walczyć z jakimś choróbskiem, coś jak dwubiegunowość albo rozdwojenie i zdecydowanie przegrywasz. Tu większość ma i trzyma bo zainwestowała, nie robi kółek, nie łapie groszy a wierzy w potencjał i cierpliwie czeka. To czy jest po 2 czy 5 to nie ma znaczenia jeżeli uważasz się za współwłaściciela firmy a nie w operacjach podobnych do hazardu raz łapiesz grosika, raz tracisz, z tym, że więcej tracisz, a potem, żeby się odbić i odrobić straty, tracisz gdzieś indziej a potem niesiony falą wzrostów kupujesz na górce i znowu tracisz. A kup P2C w niesamowicie wielkim dołku i poczekaj rok lub dwa. Po co ktoś ma odbierać papier skoro Ty go nie chcesz sprzedać.
Myślę że z tym choróbskiem to piszesz o sobie Graczy spółka cię zryła uwierzyłeś jej i ciągle notujesz straty coraz większe zaklinasz rzeczywistość nawet przychodu podwajasz jak widać jak byk w raportach że robią 2,5 mln zł rocznie i ledwo ma zero wychodzą , każdy kolejny hit coraz gorszy płaczesz i wylewasz żale na Kostkowskiego a wiadome od paru lat że konsekwentnie robi ABB na spółkach nierokujących i gniotach to jak szybko spadło do okolic ceny emisyjnej pokazuje jakiej jakości jest to spółka , gdyby abb było po tym demie to może za 1 zł ktoś by się skusił spekulacyjnie , naganiacie nagony nieświadomych liczycie że zatrzymacie spadki a pod co to ma rosnąć Permafrost który może na jesieni będzie i w którym nie mają zysków ? Kto im te udziały kupi jak nie wiem czy śledzisz rynek ale w większości małych spółek co tydz jakieś ABB jest żadna spółka growa nie rośnie poza CD Projekt i creepy jar czyli największymi
No nie wydaje mi się. Po co zatrzymywać spadki skoro można tanio kupić a ponieważ nie zamierzam sprzedawać i mówię o tym cały czas to jakie ma znaczenie wycena na dziś skoro ja czekam na dobry rok, zysk i w konsekwencji podzielenie się nim z akcjonariuszami. Zauważ, że 3 miesiące temu miałem +80% i mogłem sprzedać za 7 zl (pewnie wtedy kupiłeś, jeżeli w ogóle masz akcje) i miałbym blisko pół bańki i dziś przekroczył 5% ale nie mam, bo któregoś dnia spółka nie zatrzyma się na 7 tylko wskoczy na 2 cyfry a ja poczekam bo chcę to zobaczyć. A inwestowanie to indywidualne podejmowanie decyzji i decyduj po swojemu.