Jak na 3 sesje gdzie średnia zakupu była w okolicach 37,20 to zarobek całkiem przyzwoity ........... Teraz czekam na następną korektę ( o ile przyjdzie ) miłego dnia i powodzenia Wszystkim życzę Wpadnę jak znowu Asbis znajdzie się w moim portfelu
Błaznem trzeba się urodzić Areczku? Czy przeygotowałes się do tej roli?
Mój zysk dziś to ok.100 tyś zł
A Twój?
Ile kółeczek musisz zrobić żeby to osiągnąć?
Ja nie sprzedaje ... tylko thebil sprzedaje kurę znosząca złote jajka
PS
Tobie będzie 26 złotych za akcję Asbisu?
Nie masz dziś zysku. Nie sprzedałeś. Jest to zysk na papierze. Do Holandii pojedź, to będą ten "zysk" opodatkowywać. A jeśli przyjdzie korekta, to będziesz stratny?
Dziś u mnie 40 000 x 3,50 zł czyli przybyło 140 tys zł
Areczku ile kółeczek musisz zrobić na taki przyrost kasy???
PS.
Widzisz trzeba było trzymać te 53 akcje i byś sprzedał dużo drożej na fixie
Panie Andrzeju mój zysk dzisiaj to 224K zł ten asbis to jest koń złoty koń. Szok czy są tu tacy co brali po 1 zł. Pierwszy raz kupilem po 2,27zł. Poźniej spadło i wszedłem all in poniżej 1 zł i srednia pękła 1,14zł. Asbis dziękuje. Jestem tutaj od samego początku jak tylko Asbis a nawet przed tym duzo wczesniej jak wznowił dywidendy. Tyle tu przeżyłem. Andrzej gratuluję. Pozdrawiam ps piekny dzien
Gratulacje ja pierwsze zakupy luty 2021 po 10 zł za akcję
Trochę dokupowanie po wyższej cenie ale największe zakupy po wybuchu wojny po 8 xx zł i dzięki temu średnia 12xx zł
Szkoda że na forum nie ma starej gwardii tylko większość to trole spadkowe lub kolkowicze pokroju Areczka....który kupuje nawet w dni wolne od handlu lub po kursie 3 cyfry po przecinku czyli za dziesiąte części grosza
Dokładnie już dawno. Co niektórym zakręciło by się w głowie jak by zobaczyli ile to kasy wpadło z dywidend. Teraz to już parę set tysięcy zł. A to nie koniec :-)
Pozdrowienia dla akcjonariuszy. właśnie pije szampana 37000 zl zarobione w jeden dzien z 10400 akcji. Cały czas dokupuje i tylko za dywidendy sobie na wakacje latam.