• to kiedy Autor: ~Zeus [37.30.43.*]
    to odwrotne przejęcie z jakimś pharmaceutikalem albo bitechnologiksem?
    bo nuda od roku wieje a kasa juz chyba z apapier z GNS-a na koncie jest, więc i jest za co zrobic nowy byznes...
  • Re: to kiedy Autor: ~Invest-trader [185.238.67.*]
    Ciekawą koncepcję poruszasz. W przypadku tej spółki to deja vu. Ciekawe, odwrotne przejęcie, resplit, obniżenie ceny nominalnej, emisja.
    Pisałeś że ile zainwestowałem? 50K?
    Rozumiem że lubisz wyjmować 1/10 tego co wkładasz?
  • Re: to kiedy Autor: ~Zeus [37.30.43.*]
    dziwnie rozumiesz split - ze niby redukuje kase 10x bez wpływu na pozostałe skladowe ;)
    smieszny jestes ptysiu...
    kazdy cparowy wynalazek przynosil zysk - hemp, cannabis, techroby, proguny czy gariny raeny i longtermy ale dopiero pgm przyniosł mu zapłon i stabilne spalanie w postaci fundamentalnie zdolnej do generowania kasy spółki...
    pozostał munar ktory w styczniu został wprost zaislony udziałem cpara jako wiekszosciowego, dodatkowo papier kupiony za 10 groszy w pgm sprzedla zapewne cos w okolicach 8 zeta Forumowi (ten poza parkietem od kogos kupił wiec wnioskuje ze to Tomkiewicz zrzucil) stąd cpar ma teraz kasy jak lodu aby nowe wejscie zrobic a że farmaceutixy i biotechnologixy sa modne (vide Medinice - na ktorym 2 miesiace siedzialem zamiast na gns gdzie marazm) to akurat zgodnie z profilem Munar ma dobre perspektywy zrobić ponowna jazde jak inne spolki.
    Wnioskujac z twojej wypowiedzi mas zmnie z ajeuopa ktory laduje kase liczac na mega spadek po czym wyjdzie i szczesliwy przepali resztki na piwie...
    no coz ja moge - ten typ rozumowania to typowy smalec i bzdet forumowicza bankiera a czytajac to po raz setny kolejny wnosze że s slabo obyty w tym interesie ;)
    Ech ... ale próbuj próbuj - nawet 10 groszy mnie tu nie boli - to co najwyzej 2 miechy z okladem spokojnego zarabiania tzw. gotówka obrotową więc nie mam z tym problemu - na KAZDEJ spólce w bardzo wczesnym etapie rozruchu KAZDU jeuop twojego pokroju bredzil tobie podobne farmazony - jedziesz wiec lubie innowacyjne pomysly na pirtolenie więc sie postaraj - m.in na gns przez 2 lata probowali, i jeszcze na 5-6 społkach podobnie - zawsze na kilka miechów przed odpałem - masz szanse ... buahahah
  • Re: to kiedy Autor: ~Zeus [37.30.43.*]
    PS - tomkiewicz nigdy nie traci - zawsze ma na wierzchu - zapamietaj to ;) - czasem tylko trzeba troche poczekać - to tak na odchodnym ...
    18x srednio ja sam na pgm/gns jestem do przodu wiec sam rozumiesz - zamulanie mnie to jak kapiel w bagnie z piraniami - zostaniesz zignorowany bo zjedza cie fakty za czas jakiś...
  • Re: to kiedy Autor: ~Mietek [37.31.18.*]
    Ja tu bardziej widzę zajęcie się złomem z produkcji zbrojeniowej
  • Re: to kiedy Autor: ~Adam [46.112.110.*]
    No tu spokojnie poczeka się jeszcze z 13 lat i będzie sowity zysk
  • Re: to kiedy Autor: ~Zeus [37.30.51.*]
    skad takie informacje? nie sadze aby Tomkiewicz z cpara był na tyle goopi aby nie znaleźć sposobu aby w tym roku podniesc kurs wielokrotnie...
    No bo na pewno nie po to wchodizł w styczniu zaraz po nowym roku aby te 13 lat czekac...
    trolowac trzeba umiec ...
  • Re: to kiedy Autor: ~Hehe [87.207.173.*]
    To sie zdecyduj jak kłamiesz bo tak 50k ,potem 20k,potem że nie więcej niż 25k.
    50k tu,50k na innej ,potem milion,dwa.
    Nikt o zdrowych zmysłach nie wkłada w takie wydmuszki 50k na lata jak w około można zarobić przez 2 lata na luzie .
    Ale jak mu pisali ze podbitka nan0,6xx to ubranka to wył niesamowicie i wisi na haku,wammtu bajki a na innych spolkach kolejne bajki.
    Taki narcyz jak pomareczowy hahah
  • Re: to kiedy Autor: ~Zeus [37.30.51.*]
    to ty nie wiesz że tu sami kłamcy i bulionerzy? buehehe ...
  • Re: to kiedy - od dzisiaj Autor: ~mal [37.47.158.*]
    To kiedy - od dzisiaj :)
  • Re: to kiedy - od dzisiaj Autor: ~ramzes [37.109.158.*]
    info o zmianie siedziby na biuro wirtualne i tylko + 4 - 8% coś słabo :)

• Re: to kiedy - od dzisiaj Autor: ~Zeus [37.30.49.*]
    a pod co rosnie raen? pod nic ;) i też mozna - szkoda ze 2/3 wywaliłem nisko i gdzie indziej slabiej riosnie no ale ryzyko to i zabawa - wazxne że up.
[x]
MUNAR 0,00% 0,37 2026-05-15 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.