to odwrotne przejęcie z jakimś pharmaceutikalem albo bitechnologiksem? bo nuda od roku wieje a kasa juz chyba z apapier z GNS-a na koncie jest, więc i jest za co zrobic nowy byznes...
Ciekawą koncepcję poruszasz. W przypadku tej spółki to deja vu. Ciekawe, odwrotne przejęcie, resplit, obniżenie ceny nominalnej, emisja.
Pisałeś że ile zainwestowałem? 50K?
Rozumiem że lubisz wyjmować 1/10 tego co wkładasz?
dziwnie rozumiesz split - ze niby redukuje kase 10x bez wpływu na pozostałe skladowe ;)
smieszny jestes ptysiu...
kazdy cparowy wynalazek przynosil zysk - hemp, cannabis, techroby, proguny czy gariny raeny i longtermy ale dopiero pgm przyniosł mu zapłon i stabilne spalanie w postaci fundamentalnie zdolnej do generowania kasy spółki...
pozostał munar ktory w styczniu został wprost zaislony udziałem cpara jako wiekszosciowego, dodatkowo papier kupiony za 10 groszy w pgm sprzedla zapewne cos w okolicach 8 zeta Forumowi (ten poza parkietem od kogos kupił wiec wnioskuje ze to Tomkiewicz zrzucil) stąd cpar ma teraz kasy jak lodu aby nowe wejscie zrobic a że farmaceutixy i biotechnologixy sa modne (vide Medinice - na ktorym 2 miesiace siedzialem zamiast na gns gdzie marazm) to akurat zgodnie z profilem Munar ma dobre perspektywy zrobić ponowna jazde jak inne spolki.
Wnioskujac z twojej wypowiedzi mas zmnie z ajeuopa ktory laduje kase liczac na mega spadek po czym wyjdzie i szczesliwy przepali resztki na piwie...
no coz ja moge - ten typ rozumowania to typowy smalec i bzdet forumowicza bankiera a czytajac to po raz setny kolejny wnosze że s slabo obyty w tym interesie ;)
Ech ... ale próbuj próbuj - nawet 10 groszy mnie tu nie boli - to co najwyzej 2 miechy z okladem spokojnego zarabiania tzw. gotówka obrotową więc nie mam z tym problemu - na KAZDEJ spólce w bardzo wczesnym etapie rozruchu KAZDU jeuop twojego pokroju bredzil tobie podobne farmazony - jedziesz wiec lubie innowacyjne pomysly na pirtolenie więc sie postaraj - m.in na gns przez 2 lata probowali, i jeszcze na 5-6 społkach podobnie - zawsze na kilka miechów przed odpałem - masz szanse ... buahahah
PS - tomkiewicz nigdy nie traci - zawsze ma na wierzchu - zapamietaj to ;) - czasem tylko trzeba troche poczekać - to tak na odchodnym ...
18x srednio ja sam na pgm/gns jestem do przodu wiec sam rozumiesz - zamulanie mnie to jak kapiel w bagnie z piraniami - zostaniesz zignorowany bo zjedza cie fakty za czas jakiś...
skad takie informacje? nie sadze aby Tomkiewicz z cpara był na tyle goopi aby nie znaleźć sposobu aby w tym roku podniesc kurs wielokrotnie...
No bo na pewno nie po to wchodizł w styczniu zaraz po nowym roku aby te 13 lat czekac...
trolowac trzeba umiec ...
To sie zdecyduj jak kłamiesz bo tak 50k ,potem 20k,potem że nie więcej niż 25k.
50k tu,50k na innej ,potem milion,dwa.
Nikt o zdrowych zmysłach nie wkłada w takie wydmuszki 50k na lata jak w około można zarobić przez 2 lata na luzie .
Ale jak mu pisali ze podbitka nan0,6xx to ubranka to wył niesamowicie i wisi na haku,wammtu bajki a na innych spolkach kolejne bajki.
Taki narcyz jak pomareczowy hahah