Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,39 zł , zmiana od tamtej pory: -6,20%

Re: to kiedy

dziwnie rozumiesz split - ze niby redukuje kase 10x bez wpływu na pozostałe skladowe ;)
smieszny jestes ptysiu...
kazdy cparowy wynalazek przynosil zysk - hemp, cannabis, techroby, proguny czy gariny raeny i longtermy ale dopiero pgm przyniosł mu zapłon i stabilne spalanie w postaci fundamentalnie zdolnej do generowania kasy spółki...
pozostał munar ktory w styczniu został wprost zaislony udziałem cpara jako wiekszosciowego, dodatkowo papier kupiony za 10 groszy w pgm sprzedla zapewne cos w okolicach 8 zeta Forumowi (ten poza parkietem od kogos kupił wiec wnioskuje ze to Tomkiewicz zrzucil) stąd cpar ma teraz kasy jak lodu aby nowe wejscie zrobic a że farmaceutixy i biotechnologixy sa modne (vide Medinice - na ktorym 2 miesiace siedzialem zamiast na gns gdzie marazm) to akurat zgodnie z profilem Munar ma dobre perspektywy zrobić ponowna jazde jak inne spolki.
Wnioskujac z twojej wypowiedzi mas zmnie z ajeuopa ktory laduje kase liczac na mega spadek po czym wyjdzie i szczesliwy przepali resztki na piwie...
no coz ja moge - ten typ rozumowania to typowy smalec i bzdet forumowicza bankiera a czytajac to po raz setny kolejny wnosze że s slabo obyty w tym interesie ;)
Ech ... ale próbuj próbuj - nawet 10 groszy mnie tu nie boli - to co najwyzej 2 miechy z okladem spokojnego zarabiania tzw. gotówka obrotową więc nie mam z tym problemu - na KAZDEJ spólce w bardzo wczesnym etapie rozruchu KAZDU jeuop twojego pokroju bredzil tobie podobne farmazony - jedziesz wiec lubie innowacyjne pomysly na pirtolenie więc sie postaraj - m.in na gns przez 2 lata probowali, i jeszcze na 5-6 społkach podobnie - zawsze na kilka miechów przed odpałem - masz szanse ... buahahah

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR 0,00% 0,41 2026-02-27 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.