Zaszaleli :) przeszło 28 % więcej od ostatniej rekomendacji - bardzo dobrze bo dziś się solidnie obkupiłem w akcje to moŻe coś na nich szybko zarobię :)
Może wreszcie za jakiś czas, jeśli będą dobre marże oraz poprawa zysków nie straci bardzo impetu przez kolejne 6 miesięcy, uda się przebić reko. Zobaczymy.
A to wysoko? Na taką skalę biznesu, na taki obecny rozwój, na takie perspektywy w przyszlosci? Poza tym czymże jest różnica między 39,5 a 44,6, to około 5 zł, przypomne że Asbis przez niezależne finansowe instytucje (jak Argus chociażby), był wyceniany na ponad 70 zł i to kilka lat temu, w głębokiej pandemii, w warunkach recesji, z dosyć słabym popytem i z widmem wojny na Ukrainie (juz wtedy dochodziło do napięć, prowokacji itd), to aż strach się bać jak teraz wyceni Argus w takim bardzo sprzyjającym otoczeniu w obliczu zmian wręcz ewolucyjnych dla ludzkości i mld $ przeznaczanych na rozwój technologii na całym swiecie, które sprzedaje Asbis i nasyca te rynki
Nie przejmuj się tą wyceną wszakże jak wiesz czytając samozwańczych analityków z forum Asb. tutaj mediana typów wynosi 100 ziko przy odchyleniu standardowym 10%.Przy zaleceniu trzymajmy,trzymajmy ale nie kupujmy i dalej ośmieszajmy ironicznie tych wszystkich graczy ,którzy na każdej sesji otwierają pozycję i zamykają z zyskiem lub bez.
zabawnie będzie jak trzymacze zostaną sami z akcjami i nikt ich nie odkupi :) wtedy sami zdołują kurs na minima i zarobią tylko grosze a na dołkach odbiorą je od nich gracze grajacy na krótko i wtedy je przytrzymają :)
Tylko na twoim koncie demo Aruś, transakcja jest wtedy gdy spotkaja się dwie strony, kupująca i sprzedająca, inaczej nie ma mowy o transakcji, więc jak niby jest to możliwe w realnym świecie? Może popytaj dorosłych jak to funkcjonuje, hm? Tu nie mam miejsca dla dzieciaków co myślą że z kieszonkowego od taty zostaną milionerami, także schowaj te 53 akcje, co ja mówię, teraz jakieś 30 kilka i lepiej zainwestuj w bilet miesięczny na pks i jakiś kurs o podstawach ekonomii, może zostanie na tanie winko z dyskontu które tak lubisz