Minus 5.5%
Ja 4 raz sprzedałem około 110% przód. Łącznie.
Też chciałem zawsze trzymać,ale mnie zmuszają sprzedawać. Dzięki za sygnały ,żeby sprzedawac .Spotykamy się przy 11zł
Ja miałem średnią poniżej 12 i wywaliłem w rynek w poniedziałek na otwarciu
Trochę lepiej od ciebie, ale niewiele lepiej.
To teraz też czekam z tobą na 11.
Ja czekam na info o pierwszej rozmowie vee z ratownikiem bądź rodzina za pomocą ringa w Korei krok milowy dla firmy oraz na info dotyczącym equity story, które w najbliższym czasie będą omawiać z BOŚ.
Jak to na giełdzie, rośnie/spada itd.
Oby w trendzie wzrostowym.
Ubolewam na słabej komunikacji spółki z inwestorami, nie muszą informować, ale by mogli, oczywiście tyle ile mogą.
Na dziś wiemy, że dużo się dzieje (taki okres) dlatego nie poziom na kółka
Druga największą pozycja za artem zbierany od 5zł srednia 7,20 kupuje tylko spółki z dużymi perspektywami i nie wchodzę w Orleny CCC JSW wolę małe spółki z dużymi perspektywami ale dogłębnie je sprawdzam .
spoko loko - policzcie sobie ile on musial tych akcji wypchnac, zeby 50k zarobic przy takiej sredniej cenie nabycia. Wyjdzie z obliczen ze DarJun niby polowe obrotu musialby zapewnic w poniedzialek :D Wcale a wcale nie wątpie, z pewnoscia tak bylo :D
A wgle koncepcja, ze poniedzialkowy obrot byl zasilany przez 2och profesorow z bankierforum - bardzo fajny heheszek na weekend :D
Jestem inwestorem długoterminowym ale jednak z tendencją do szybkiej sprzedaży, na giełdzie około 15 lat. Nauczyłęm się jednego, że trzymanie na GPW akcji w nieskoczność nie jest dobre. Ta spółka jest dobra do robienia kółek. Również jestem na Text - tamta spółka jest jeszcze lepsza. Od ponad 5 lat dokupuję akcje Sevenet - wiem jedno - robienie kółek pozwalało tam na niezły zarobek - teraz się zmieniło......
Reko od boś, inwestor bądź pierwszy klient ringa w Korei za dużo żeczy może się wydarzyć by kółko robić ale jakiś nowy może się nabierze na ich namowy bo nikt nie oddaje a dobiera moim zdaniem i stąd ich opowieści z mchu i paproci ...
Sami poważni inwestorzy tutaj. Prześcigają się żeby podzielić się swoimi sukcesami inwestycyjnymi. Chwalą się ile mają akcji, po ile kupili, po ile sprzedali, ile zarobili. Pełna profka.
Robienie kółek ma sens na spółkach które nie mają perspektyw i są typowo spekulacyjne natomiast myślę że WEE gdy wiele rzeczy wypali ma ciekawe perspektywy na przyszłość, więc uważajcie kolarze bo możecie zostać zaskoczeni szybkim wzrostem kursu i będzie płacz i będziecie zmuszeni kupować o wiele wyżej.