• UCIEKAĆ KTO MOŻE ;) Autor: arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Ja ucieknę po bardzo dobrych wynikach ze sporym zyskiem osiągniętym w dwie sesje :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.38.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: UCIEKAĆ KTO MOŻE Autor: ~PanAndrzej [37.225.34.*]
    Spory zysk dla Ciebie to 100 czy 200 złotych?
    Cieszysz się zyskiem i śmiejesz się z innych a sam sprzedałeś akcje po 22-24 zł żeby teraz kupować po 36-38 zł
    Po prostu jesteś geniuszem na GPW
    Hahahaha
  • Re: UCIEKAĆ KTO MOŻE Autor: ~bzymbzymk [91.185.184.*]
    Kurs Asb od dłuższego czasu dyskontował poprawę wyników i wszystko już jest w cenie.Dla narwanych z gorącą głową zrobią ewentualnie podwójny szczyt bo korekta większa należy się jak psu buda.Z rozwinięcia ruchu fala V osiagnęła odp.poziom Fibo a ZJ ożenil w dobrym czasie.
  • Re: UCIEKAĆ KTO MOŻE Autor: ~Elczapo [109.231.2.*]
     Re: Gdzie te pajace co marzyły o 16 .. Autor: ~Rookie [91.185.184.*] 2025-03-04 14:05
    buhahahahahahahahahahahahahaxD
    My się nie mylimyxD.

ps. Buhahaha
  • Re: bzymbzymk Autor: arkadiusztoja [217.96.218.*]
    A twoim zdaniem w którym miejscu teraz jesteśmy ? pytam o konkretną falę - czy Twoim zdaniem 5 falowa hossa jest już za nami ? czy ewentualny wzrost na wysokość ostatnigo ath to będzie już koniec wzrostów i początek 3 falowej formacji bessy ?
    Pytam bo pojęcie 5 fali jest bardzo szerokie i nie precyzuje siły spadków następującech po niej,
    REASUMUJĄC:
    Jestesmy już w bessie ? ( czyli to koniec 5 falowej formacji hossy )
    Czy jesteśmy na koncu 5 fali nie precyzując czy jest to 5 główna fala hossy ?
    Czy jest to 5 fala która może być jeszcze niezakończona

ps dla ogółu - dla niepotrafiących czytać ze zrozumieniem - nie napisałem że będą spadki, tylko że są chwilowe spadki przed wzrostem kursu na którym sprzedam akcje.
  • Re: bzymbzymk Autor: ~zen_on [87.99.114.*]
    Sprawdzalność fal Elliota to 60-70%, nie 100%. To dotyczy większości AT, potem masz fałszywe wybicia itp.
  • Re: zen_on Autor: arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Chodziło mi o to jak On to widzi ?
    Sprawdzalność czy nie nie jest tu istotne :)
    Ciekawi mnie co widzą inni na wykresach :)
    Mam świadomość że fale widać dopiero po fakcie, acz znalezienie 5 fali daje ogromne możliwości zarobku albo ucieczki od strat.
  • Re: bzymbzymk Autor: ~whoiswho [109.241.92.*]
    Expertem od struktury fal w szczególnosci na Asbis jest znany inwestor Elczapo ,więc do niego kieruj swoje wątpliwosci.
  • Re: whoiswho Autor: arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Znany to on jest ale chyba tylko przez Ciebie
  • Re: bzymbzymk Autor: ~PanRyszard [109.196.127.*]
    Moim zdaniem jesteśmy w czarnej dupie.
  • Re: bzymbzymk Autor: ~Karkołomny [109.197.61.*]
    Istotne gdzie będziemy jeśli sprawdzi się to o czym pisali już dawno tylko szkopół w tym ,że niewielu to zauważyło a jeśli nawet założyć ,że o tym już dawno wiedzieli to i tak pozostawili to bez odpowiedzi i dalej zastanawiają się co z tym zrobić bo to nie jest prosta rzecz tak wziąć i zrobić i już niby koniec a to okazuje się żedopiero początek wcale nie końca tylko dajmy na to pewien etap tego cyklu który nie wymaga komentarzy bo jest w swej istocie trywialny.
  • Re: Karkołomny Autor: arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Takie podejscie iście filozoficzne daje dużo do myślenia ..... dobrze że poruszyłeś ten temat acz szkoda że dopiero teraz .......
    Znam tylko jedną osobę z tego forum która potrafi odpowiedzieć na to pytanie :)
    A jest nią człowiek wyjątkowy i obdarzony wielkim umysłem, wielki znawca rynków finansowych, eurydyta, myśliciel i filozof czyli PanAndrzej .
  • Re: Karkołomny Autor: ~Jacky [31.61.187.*]
    Coraz śmielej z 10 na 15 a w poniedziałek podniesie do 30% a wmawiał Bidonowi że ma coś z głową
  • Re: Karkołomny Autor: ~PanAndrzej [37.225.26.*]
    Areczku ja kupowałem Asbis po 8** zł gdy inni na potęgę sprzedawali i pisali takie dyrdymałki że spadnie do 6 lub 3 3 zł
    Ty podobnie pisałeś bzdurki że spadnie do 16 złotych
    Spójrz ńa kurs i odpowiedź sobie kto miał rację
    Ja nie czekam na zarobek 30-50 groni na akcji bo mam zarobek 37 złotych wliczając to dywidendy
    Śmieszne są te Twoje wypociny że sprzedasz na górce a kupisz na dołku
    Takie rzeczy piszą osoby które zaczynają zabawę na giełdzie
    Ja przez tyle lat na Asbisie przeżyłem wiele i wielu takich śmiesznych proroków jak Ty...tutaj nigdy nie miało być powyżej 12 złotych
    To była opinia tak samo śmieszna jak Twoje 16 czy 24 zł a teraz spadek do 30 zł.
    Zmień nick na Dyzio Marzyciel
  • Areczek znafca rynku Autor: ~PanAndrzej [37.225.50.*]
    I jak tam zysk z Twoich 53 akcji Areczku?
    Ucz się pilnie od Gangu Olsena
  • Re: Areczek znafca rynku Autor: ~Maciek [79.184.246.*]
    clown się teraz schować, ale powróci...
  • Re: Areczek znafca rynku Autor: ~Jan [80.51.103.*]
    Obawiam się, że dziś zamknie się poniżej 40 zł, bo Arkadiusz i jemu podobni zasypią rynek milionami akcji
[x]
ASBIS -3,69% 66,65 2026-05-27 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.