• typowe dożynki Autor: ~qwr [217.119.75.*]
    towarzystwo "wszystkowiedzące" już bez akcji i teraz zacznie się festiwal do ilu do teraz zleci....0,35...0,30..koniec korekty za progiem
  • Re: typowe dożynki Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Ja naprawdę chcę wiedzieć skąd ta gawiedź bierze te swoje wróżby. Serio. Jestem gotowy zapłacić nawet za logiczne uzasadnienie tych pomyj.
  • Re: typowe dożynki Autor: ~qwr [217.119.75.*]
    …i proszę, w wątkach poniżej, trolle bez akcji w pełnej akcji:))
  • typowe dożynki Autor: ~rg [31.0.42.*]
    Szkoda czasu na czytanie tych niektórych wpisów zwłaszcza że to może być jakaś zorganizowana akcja wszak siedzi tutaj pewna grupa która co jakiś czas się ujawnia namawiając do odwiedzenia ich strony. Nie wiem czy to ich sprawka czy jakieś inne towarzystwo ale wiadomo że w najbliższym okresie 1-2 lat grupa Excellence zwiększy znacząco swoją wartość i to przy wsparciu że Specjalnej Łódzkiej Strefy Ekonomicznej . Każdy kto potrafi trochę myśleć to wie że tutaj o to idzie gra i nie zawsze ta gra odbywa się na czystych zasadach bo jeśli chodzi o pieniądze to nie ma zmiłuj.
    Zaznaczam że jest to tylko moja opinia I proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
  • Re: typowe dożynki Autor: ~Djxv [185.93.241.*]
    Wolumen sprzedazy praktycznie spadl do 0, a wiec tutaj przy 40gr zastanowilbym sie nad zakupem i dopiero zastanowilbym sie nad sprzedaza po niezrealizowaniu strategii, czylo ewentualnie pod konoec 2027 roku. Niech kazdy robi jak uwaza, exc wg mnie dopiero sie rozpedza.
  • Re: typowe dożynki Autor: ~dante [37.47.118.*]
    A wystarczy popatrzyc na zlecenia sprzedaży od 80 gr wzwyz tam stabilnie czekają ilości.
  • typowe dożynki Autor: ~rg [31.0.78.*]
    Teraz znowu automat w grze i pociska małymi zleceniami z prawej strony w dół więc pewnie trwa odbieranie od świeżych niepewnych inwestorów. Co się ruszy jakieś zlecenie z prawej to od razu jest wystawione kolejne w niższej cenie i dodatkowo małe zlecenie w lewy arkusz i cena zostaje obniżona. Takie to zagrywki tu się odbywają ale na mnie to akurat nie robi wrażenia bo takie gierki się odbywaja na wielu walorach a myslę że nie do końca to odzwierciedla stan popytu i podaży na akcje . Może to być też działanie animatora celem podtrzymania obrotu ale jak na to patrzę to to jakiś cyrk z tym jest ale takie jest widac przyzwolenie więc nie wiele można z tym zrobić.
[x]
EXCELLENC -0,43% 0,46 2026-05-22 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.