• Współpraca z Booksy Autor: betti [188.146.36.*]
    Witam,

https://espiebi.pap.pl/node/715451 

Pozdrawiam serdecznie :)))
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    Coś się dzieje, ale strasznie ciężko idzie. Trzeba być cierpliwym.
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Andre [89.25.134.*]
    No ciężko, moze taki kolejny etap strategii, a moze po prostu fundusze na więcej nie pozwalają...
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~TrzyNaMetr [188.146.160.*]
    Dobre info, temaylt rozkręca sie w dobą stronę. Polskie Booksy i 8belle - tylko kibicować!
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Johny [109.231.32.*]
    111k obrotu WoW
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Andre [89.25.134.*]
    obroty jak na straganie, ach ten NC
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Mahopet [46.205.197.*]
    Ciągle te same posty ,że pociąg odjeżdża ,że dobre info i koniec końców spadki bez żadnych wzrostów. Ta spółka zaczyna przypominać powoli typowe badziewie z bananowej gieldy
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Janek [109.231.32.*]
    Bo tak jest. Kółko różańcowe zawsze tu bylo i wrzucają nic nie wnoszące posty, zaklinając rzeczywistosc, a ta jest jak widac bardzo ponura.
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~aaa [37.31.22.*]
    No stwierdzajsc fakty nic nie spelnilo sie z ich przypuszczen, zalozen...wiec moze lepiej jak sie juz nie udzielaja...
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Dawideek [46.112.91.*]
    Chciałam kupić 1000 akcji tej spółki w cenie po której był kurs i kupiło się 140 sztuk ,później cena poszła wyżej i znowu chce kupić i kupiło się 20 akcji i cena poszła wyżej. Ktoś wyraźnie zaniża kurs,tylko po co?
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Dwapierscienie [91.94.119.*]
    No tak, po prostu nie ma juz akcji w wolnym obiegu
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: jazi1 [37.109.166.*]
    Co takiego sie nie spełniło? Zapowiadali powstanie marki konkurencyjnej asortymentem do Semilaca i jest. Mamy nawet innowacyjny na światową skalę skład bazy grafenowej. Obiecali i spełnili obietnicę, ze będą szukali zastosowan grafenu w tej branży. Rozpoczęto badania nad sposobem wprowadzenia grafenu do lakierów donoaznokci ale Panowie i Panie....tego sie nie robi z dnia na dzień. Nawet jesli uda sie to osiągnąć potrzebne są badania, certyfikaty bezpieczeństwa stosowania. Na to potrzeba czasu. Kto w temacie siedzi długo ten wie ile trwało atestowanie bazy z grafenem. A przecież nie ma pewności, ze te kwantowe nano kropki grafenowe uda się stworzyć i że to coś pomoże w implementowaniu grafenu do lakierów. Ja sie nad tym problemem pochyliła na tyle ile mogłem i wiem ze to nie jest proste. Tym bardziej jesli to sie uda to chylę czoła przed naukowcami. Co do drugiego aspektu a mianowicie marketingu: to jak skutecznie jest prowadzony zobaczymy w nadchodzących wynikach. Ja jestem niemal pewny że nie wszystko jeszcze idzie pełną parą ale wiem że na pewno będzie lepiej niż po trzecim kwartale. Któryś z forumowiczów nieustannie tu Powtarza że spółka prawdopodobnie nie ma pieniędzy na zatowarowanie że magazyny świecą pustkami. Pytam zatem po co otwieraliby kolejne kanały dystrybucji, nawiązywali współpracę z kolejnymi hurtowniami w kolejnych województwach gdyby nie mieli czego tam wstawić? Każdy z nas może mieć swoje wątpliwości swoje obawy ale też i swoje nadzieje. Ja osobiście uważam że ta spółka się rozwinie i zdobędzie część tego ogromnego rynku zarówno w kraju jak i za granicą ale na to potrzeba czasu. Nie od razu Kraków zbudowano. Jeśli ktoś miałby ochotę zarzucić Zarządowi że nie wysyła naszego grafenu w kosmos albo jeszcze nie wiadomo gdzie Pragnę powiedzieć że gdyby był na walnym to by słyszał na własne uszy jak pan Artur mówił: najpierw rozwiniemy branżę kosmetyczną a potem zajmiemy się grafenem technologicznym. Oczywiście byłoby miło gdyby znalazła się firma z zewnątrz która sama by przyszła i powiedziała chcemy wasz grafen do produkcji swoich produktów ale takiej firmy na razie nie ma albo przynajmniej o tym nie wiemy. Także na razie radzę wszystkim nieco ochłonąć i poczekać na wyniki.

Pozdrawiam
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~Aaa [37.31.20.*]
    Zle zrozumiales...to co zarzad robi, to inna kwestia, wszystko w jakims tempie idzie do przodu, chodzi bez urazy o prognozy kursu, wzrostow itp. po prostu chyba nie warto wrozyc na tym etapie i jak juz sie przekonaliśmy wcześniejszymi takze.
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: jazi1 [37.109.166.*]
    Szczerze przyznam, iż sądziłem że kurs nawet bez naplywających informacji ze spółki utrzyma sie na nieco wyższym poziomie. Natomiast patrząc na arkusz wydaje mi się, że dojście do poziomu 2.50 nie powinno zająć wiele czasu jesli wyniki będą zadowalające. Wszyscy przecież tego oczekujemy. Malkontentom proponuję spróbować skupić z rynku tak ze 20-30k akcji. Zobaczymy gdzie wtedy zatrzyma sie kurs. Tak na prawdę na ten moment nie wiemy nic. Możemy tylko strzelać jakie będą wyniki a to one wyznaczą kierunek. Nie ja, nie szanowne grono tylko twarde dane.
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    Zwróćcie uwagę, że cały czas nie ma jeszcze dostępnej pełnej oferty. Dopiero co pojawiły się lampy. Nie spodziewajcie się jakiś super wyników. Gdyby było dobrze to nikt nie zmieniałby osób odpowiedzialnych za marketing, a widać że tutaj coś drgnęło. Nie spodziewałbym się na ten moment żadnej rewelacji. Wszystko przed nami
  • Re: Współpraca z Booksy Autor: ~aaaa [37.31.20.*]
    No wlasnie o to mi chodzilo, chodzi o dane, wiadomo to tez nc, tu kurs troche innaczej pracuje, inny wolumen zmienia radykalnie kurs
[x]
HILANDER -2,06% 1,90 2026-03-03 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.