• Dziś dzień dla VIP Autor: ~s1tock88 [37.248.153.*]
     wkrótce rozdamy wejściówki VIP wybranym akcjonariuszom.- tu są słowni rozdają uz prawie 30 k akcji
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    po ile brałeś , po 10 ostatnio ode mnie
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~s1tock88 [37.248.153.*]
    Tu każdy brał po 10 od Ciebie albo od rk , tylko was 2 sprzedawało w tej cenie - oczywiście zakup był ponizej 2 zł
    jak wskaźniki dziś ?
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    Po tyle to brał Borg vel Iks ( pisze pod kilkoma nickami ) lub Marcinek, a teraz po wczorajszej euforii siedzą cicho, trzęsą portkami i myślą co jest, co teraz będzie, czy będzie kolejna umowa ramowa, czy odlecimy? No komedia z nimi wielka. Już widzieli 50, 60, 100 i kilkaset złotych, a dzisaj cisza, mocno się wczoraj zgrzali, na dzisiaj nie starczyło im sił. Uaktywnią się na maksa, niech tylko coś drgnie w kursie, a jak będzie do tego kolejna umowa to odlot u nich gwarantowany.
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    A gdzie użytkownik re i jego 100 zł ????
    Dzisiaj bawią się na mbf niedobitki z wczoraj pakiecikami po kilkadziesiąt sztuk, a ci ,, wytrawni'' ( wymieniałem kilku ) z wczoraj, geniusze ekonomiczni czekają na kolejny cud, kolejną umowę ramową i na drgnięcie na kursie, wtedy ponownie się ujawnią i będą pieli z zachwytu.
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Jak tam Wasze kółeczko wzajemnej różańcowej adoracji ??
    Dobrze się bawicie dzieci
    A nu nu nu - gu gu gu :)
    Dobrze, czekam na kilku oszołomów, ale rozumiem też, że jeśli taki np. Borg vel Iks śpi po nocce na kopalni i regeneruje zszargane nerwy po wczorajszej erupcji, to rozumiem, dam mu czas. Martwi mnie tylko, iż większość wczorajszych forumowych pajaców piejących z zachwytu dzisiaj milczy. Szkoda...
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Marcin2 [5.189.221.*]
    Jeśli nie teraz to kiedy?
    Jak spadnie znowu na 5zł i kołkowicze się zapakują?
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Spokojnie, bez nerwów . Kupicie jutro poniżej 6 zł .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Dj [109.243.192.*]
    Może sprzedaj jak cie tak boli?
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~TakaPrawda [31.183.168.*]
    Dnia 2026-02-19 o godz. 11:48 ~Marko napisał(a):
    > Wielce prawdopodobne, no chyba , ze powiększą powierzchnię wystawienniczą razy 6 nie razy 3 ( ciekawe po co ) jak pisali , a ich drony będą latały już na targach, olej i ropa będą lały się tysiącami litrów, a cukier osłodzi życie wszystkim wystawcom i zwiędzającym oraz oszołomom z tego forum czyli: Borg vel Iks, Marcinek, Polityczny i jeszcze kilku nawiedzonych, których teraz nie pamiętam...Gnomy, co tak dzisiaj milczycie, brakuje mi tych waszych głupkowatych tez i wypowiedzi.

Tak zapytam , czy masz Akcje tej firmy ..........
    Pisałem kiedyś, że mam jakoś od późnej jesieni, ale to nie znaczy, ze trzeba zaklinać rzeczywistość i nie widzieć minusów i niezgodności w komunikacji. Generalnie nie wchodzę w tego typu spółki, ale na fali ,,zachwytu'' zbrojeniówką kupiłem trochę na zasadzie trafię i pójdzie, to pójdzie mocno, będzie trochę kasy więcej. Jak widać na razie nic z tego, plus mnie nie zadowala.
    Kupiłem trochę na zasadzie fali, a więc nie przeglądałem dokładnie danych i wiarygodności tej spółki, jednak jak zawsze, sprawdza się zasada: najpierw prześwietl, później kupuj, nie kieruj się modą/emocjami.
    Generalnie jestem do przodu, ale liczyłem na więcej. Nie skreślam jej do końca, ale w niedługim czasie musi się wszystko to, co mówili sprawdzić lub większość tego. Na razie oceniam to w sferze bajek, o czym piszę, nie ściemniam głupot , jak niektórzy, bo takich oszołomów nie cierpię - zero wiedzy, pewnie niewiele kasy, tylko nadzieje i ich chciejstwo.
    Jeśli spółeczka się nie poprawi to sprzedam i o niej zapomnę. Proste rozwiązanie, bo tak się postępuje na giełdzie, a nie zaklina w nieskończoność rzeczywistość i nie dostrzega sprzeczności w realizacji zapowiedzi/spełnianiu obietnic, etc. Również strategia musi być spójna, np. zawierane umowy, ich spójność, cel,i potencjalny z nich rezultat, oceń to sam...Ja tego na razie nie widzę, no ale może się pozytywnie rozczaruje, np.na targach, itd. Pożyjemy, zobaczymy.
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Czad [185.48.248.*]
    Kurs w pułapce poprzednich szczytów 6,7-7 do momentu gdy któraś strona wymięknie.
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Żeby coś sprzedać to trzeba mieć , a te jęczące spadzie g u w no maja i tylko szczekają
    No raczej wiadomo, która wymięknie, chyba ze zdarzy się cud, spółka spoważnieje, pojawią się mocne konkrety, sprzedaż, kasa na finansowanie oraz wyniki, a akcjonariat zmieni się na bogatszy, inwestycyjny i bardziej poważny oraz wymieni tych majaczących i nie mających o niczym pojęcia oszołomów typu Borg vel Iks, Marcinek, Polityczny i jeszcze wielu, wielu im podobnych.
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~diagram [91.216.160.*]
    Chłopaki Cię po prostu pojechały, Marko, nie dociera do Ciebie, że to Ty wisisz na haku a oni zarobili swoje i poszli ;) Obudź się, człowieku starej daty ;) Ty wszedłeś na górce Późną jesienią jak piszesz a Oni na dołku po 5ZŁ całkiem niedawno i już ich nie ma :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Wielebny [37.225.90.*]
    Lekka korekta jest zdrowa wzrosło 25% spadło 7% i co ? Normalka , jutro dalej na północ
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    Zapomni , tu jest zawsze tu samo górka i zjazd..Żenady ciąg dalszy
  • Re: Dziś dzień dla VIP Autor: ~Palec [45.141.152.*]
    Na wykresie przegrzane wskaźniki, chociaz na 1h za kilka godzin możliwe odbicie coz z tego bylo 6zl i wciaz jest po kolejnym juz info.
[x]
MBFGROUP -1,18% 5,04 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.