• LUKEN LUKEN Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    https://pl.tradingview.com/symbols/NEWCONNECT-MBF/technicals/

tylko kupuj
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Xx [5.189.221.*]
    Wala jak smieciem
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Daro [193.42.39.*]
    Ktoś wali Pkc co jakiś czas spory pakiet lecz kurs się odbudowuje?
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Mark [185.120.138.*]
    Uparł się i wali - 7 zł nie do przejścia.
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Toma [89.25.183.*]
    Wszystko do przejścia, tylko że będzie raczej korekta wiec nie pchałem na siłe
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Potop [146.70.57.*]
    Ordynarne zaniżają, za dużo ma ktoś akcji i wysypuje zwyczajem po infie bo liczy że jutro czy kiedy indziej odkupi dużo taniej. Gdyby nie te sypacze to kurs mógłby zbliżać się pod 8 zl a jutro czy w piątek zapewne będzie walka o utrzymanie wzrostu czy 6 zł tzn s r a cz ka. Tyle inf, coraz bliżej finału a tu jak zwykle spekulacje na kilka procent i sruuuuu
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Toma [89.25.183.*]
    Wydaje mi się że tym razem ruszy. Zobaczymy czy jutro korekta czy pójdzie dalej. Tak czy siak dokupię znacznie
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~12groszy [91.149.255.*]
    Wtłoczyli kurs pomiędzy jeden stary szczyt/opór 6,7 zł a drugi opór 7zł. Tak to wyglądało jak pilnowanie aby 7zł nie przeszło ale aby tak na siłę wywalać, blokować?
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Borg [37.30.59.*]
    Jak czytałem posty to widać że jest tu paru chłopaków z pakietami 30-40 kilo. Oni mogą dosypywać swoje. Sam Pan Kolega Bilioner dziś się przyznał, że coś sypał. Jednak sumarycznie i tak wszyscy mamy mało, bo ogólnie tu jest mało akcji. Napewno są tu dużo potężniejsi gracze i to oni ostatecznie rozegrają. Kiedy już uznają ze mają dość zbierania to pojadą wysoko a zrobią to napewno, bo spółka się pod to nadaja jak żadna inna. Ciężko lepszą teraz znaleźć na rynku, bo większość już rozegrana a ta jeszcze nie. Trzeba dokończyć te grubsze pakiety o ile jeszcze ktoś ma. W sumie jutro może ich już nie być, bo dziś prawie 132 kilo akcji się obróciło. Przez trzy dni chyba z 200 kilo jak nie więcej. A ile tygodni wcześniej były akcje pakowane tylko główny rozgrywający wiedzą. Może mają już prawie wszystko. FF to wg mnie teraz jakieś 200-400 kilo max. Mało, grube wybicie blisko.
  • Re: LUKEN LUKEN Autor: ~Marcin [83.21.0.*]
    Widze że nie tylko ja zauważyłem że Biloner się wysypał do zera. Ale chwała mu za to, chciał Lexusa i ma. A ja czerwone Ferrari za rok ;)
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.