Jest pewne. że tak. Nie wiemy ile, kiedy, w jaki spoób? Według obecnie dostępnych informacji projekty trzeba będzie realizować szybko. Do 2030 r. Firma wydaje się być na to gotowa. Jak to wpłynie na kurs akcji? Tego nie wiemy. W każdym razie perspektywy produkcji i sprzedaży są bardzo dobre.
Safe a Lubawa -Huta Stalowa Wola S.A. (HSW), jako podmiot należący do państwowej Polskiej Grupy Zbrojeniowej (PGZ), współpracuje z wieloma spółkami giełdowymi przy realizacji kluczowych programów modernizacji Wojska Polskiego w tym z Lubawa Mamy to
Dnia 2026-02-18 o godz. 08:40 ~Paweł napisał(a): > Safe a Lubawa -Huta Stalowa Wola S.A. (HSW), jako podmiot należący do państwowej Polskiej Grupy Zbrojeniowej (PGZ), współpracuje z wieloma spółkami giełdowymi przy realizacji kluczowych programów modernizacji Wojska Polskiego w tym z Lubawa Mamy to
Oczywiście, HSW otrzyma z europojskiego funduszu znacznie więcej pieniędzy i zamówień niż "Lubawa", ale to nie znaczy, że spółka z Wielkopolski będzie skromnym uczestnikiem programu. Żołnierze potrzebują nie tylko dronów, rakiet, czołgów i haubic.
Ciekawe czy na tej korekcie ktoś nowy wszedł lub wchodzi czy może też ktoś zwiekszył lub zwiększa zaangażowanie?
Perspektywy dobre liczby mówią same za siebie...
A tak, ja sobie wziąłem o 9:26:28 6k z hakiem...już wypuszczone mniejszymi paczkami (mam jak znalazł 2k na dwie kolacje w dobrej restauracji), bo po co komu te akcje po podbitce jak jeszcze 6 niezaliczone...? Nikt tu już w 6 nie wierzy, ale właśnie dlatego będzie. Poczekacie, zobaczycie...
Nie, jeśli jest większe grono a potomstwo (te które jest aktualnie w zasięgu) z wnukostwem chętnie się zabierają.Zasiadanie z nami w domu przy stole przy którym były omawiane nieudane klasówki "źle
im się kojarzy" bo to przecież było takie "traumatyczne"i bardzo mają to za złe. Mniejsza z tym jaki to dało efekt edukacyjny, najgorsza była ta niewybaczalna trauma...
Oni starają się akceptować każdą ocenę swoich dzieci "żeby one nie musiały przechodzić tego co my". Na szczęście przychodzi im to coraz trudniej i coś zaczynają rozumieć...
I wyczekujemy spokojnie 6 nawet jeśli dostawią jutro i pojutrze dwie zielone... Tu nie ma nic pewnego.
Między innymi ta sam osoba
https://www.northdata.com/Silver%20Hexarion%20Holdings%20Ltd%C2%B7,%20%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1/MCIT%20%CE%97%CE%95%20278454