• Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    i basta, jutro sie okaze po kursie , bo gdy tylko dzisiaj bylo wyleszczanie to kurs wraca jutro do do bazy!!!!!!!!!
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Dj [109.243.5.*]
    Chyba kupują plotki, opor 6,7zl?
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Marcin [83.21.0.*]
    Duży wzrost dzienny , parę osób powinno opuścić pokład, górne widły 6,98, padną ?
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Borg [37.30.59.*]
    Nie ruszą wideł dzisiaj, raczej systematycznie będą czyścić poziomy, póki ludzie mają co oddać. Na pompę po 50-100% dziennie jszcze czas.
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    dla zachety dzisiaj sprzedalem nowym maly pakiecik po 7.2, a widly byly, czekam na 10 zeta
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Borg [37.30.59.*]
    Dnia 2026-02-18 o godz. 16:06 ~bilioner napisał(a):
    > dla zachety dzisiaj sprzedalem nowym maly pakiecik po 7.2, a widly byly, czekam na 10 zeta

Czyli zablokowałeś dziś wzrosty :) Przełamali widły i mogło iść na drugie. Ładnie to tak bilonerze ? Żartuję oczywiście :) Wymiana akcjonariatu też dobra rzecz. Ja póki co czekam, wydaje mi się że 20 zł to będzie dopiero realna cena że zacznę myśleć o skracaniu. No ale ja nie mam tyle akcji co Ty, więc nie mogę wcześniej :)

oj bedzie i basta-pozdro akcjonarisze
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Jas [213.156.142.*]
    Kto tak wali akcjami?
    Jeszcze będą wyskakiwać przed weekendem?
  • kto ? Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Wali ten co brał darmochę po 20 gr lub kupował ostatnio przez 5 lat po 1,50 zł.
  • Re: kto ? Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    a jak się wywali to pójdzie dali
  • Re: kto ? Autor: ~Kf [109.243.132.*]
    Z targów za 2 tygodnie jakby nie było info jakieś wpadnie a że ktoś chce oddawać po 6zł i niżej to jego głowa.
  • Re: kto ? Autor: ~Mati [185.120.138.*]
    Pastwią się nad kursem, szkoda to oglądać.
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Leszcz [95.164.62.*]
    Papier poraszka, mam za 8 zł tzn za tyle ile rada nadzorcza sprzedawała marzenia.
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    Marcinek, diagramek, odpowiedzcie panu, pewnie jest ciekaw waszych wspaniałych analiz, przemyśleń i wypocin...
    Czekam również ja na waszą, może być wspólna, analizę porównawczą na temat: dlaczego Mbf jest lepszy od Creotecha. Jak nie wspólna analiza, do czego zachęcam, może wyjdzie jakieś ,,dzieło'', to chociaż autorska Marcinka.
    Ależ Cię ten Diagram boli , hehehe, czyli trafił w czuły punkt. Każdym następnym postem to potwierdzasz, ale porażka, Wisisz na haku to sprzedaj, płaczesz jak ,,,, nie powiem co.. heheheh
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Tomek [83.25.229.*]
    Zgadzam się , papier porażka
    Dnia 2026-02-20 o godz. 15:47 ~Tomek napisał(a):
    > Zgadzam się , papier porażka

No dla Was tak, nic Wam nie wychodzi, psuję Wasze plany ale lubię to robić :) Jak to było Dziadki ? hehehe
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Kotlety [5.189.221.*]
    Bilioner czy ktos inny tu sie zabawia bo nie ma wiekszego od niego a rynek nie wierzy poki co.
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Marcin [83.21.38.*]
    Dnia 2026-02-20 o godz. 16:55 ~Kotlety napisał(a):
    > Bilioner czy ktos inny tu sie zabawia bo nie ma wiekszego od niego a rynek nie wierzy poki co.

Zgadza się. Tu malutka spekułka rządzi bo wystarcza im kasy tylko na kilkadziesiąt % wybicia. pozbywają się pakietu około 100 kilo i powrót do bazy. Można świetnie to wykorzystywać. Podoba mi się ta spółka, jestem tu kilka tygodni a już sporo zarobione. Tylko tego Marko mi żal :) hehehe :)
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Diamentyrynku [185.48.250.*]
    Cwaniaki kupują za 5zł i spuszczają kurs ile się da. Teraz też czekają na okazję gdy ktoś popuści a już jest 6zł a jutro wystarczy jeden zrzut pkc i już 5zł na widoku. Do końca tygodnia spokojnie doleci tyle że za tydzień targi gdzie na stoisku powiększonym x3 bedzie 3 razy więcej MBF? Jednak to kursu nie ruszyło i wątpię że cokolwiek ruszy gdy każdy cwaniak gra tu na kilka groszy zysku. Może jakieś info o liście intencyjnym wpadnie to być może te 6,7zł wywale wtedy bo to jest niepoważny papier.
    czekamy i basta
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    No widzę z pracy wróciłeś, uaktywniłeś się na różnych wątkach, jednak nigdzie nic mądrego nie napisałeś. Słabo, liczyłem na więcej, ale miałem zbyt wielkie oczekiwania, a to potwierdza tylko stan twojego umysłu i stan twojej wiedzy. Miałeś pokazać przewagę MBF nad Creotech, a ty płaczesz na forum, jak panienka. Zaraz dojdę do wniosku , że z tobą nie halo. Może ten twój stan potwierdzać zwrot, którego często używasz, a mianowicie: hehehehe...Masz tak od dziecka, czy nabawiłeś się tego rozstroju nerwowego na giełdzie w wyniku licznych niepowodzeń, a może są tego stanu rzeczy głębsze przyczyny, o których aż nie chcę myśleć i wspominać na forum, aby nie było ci przykro. Co do merytoryki dałem ci dużo czasu, a ty nic, kompletnie nic nie wymyśliłeś, tym samym przyznajesz się do kompletnej niewiedzy. Na koniec dam ci radę. Zaśpiewaj sobie tak na pocieszenie słowa znanej piosenki, a mianowicie: ,, znowu w życiu mi nie wyszło'' i śpiewaj to sobie codziennie rano i wieczorem, może ci pomoże. Aktualnie nie nadajesz się na giełdę, a tym bardziej aby pisać takie głupoty na forach.
    Jak będziesz znał merytoryczne odpowiedzi na tematy ekonomiczne to pisz, odzywaj się, ale nie ośmieszaj się na forum.
  • Re: Czekamy na INFO-bedzie IRYDA Autor: ~Marcin [83.21.38.*]
    Za długo wisisz na haku. Dziadku Marko, jesteś przerażony i wypisujesz litanie, które w niczym nie pomagają. Jest ciągle aktualna moja oferta pomocy. Mogę wspomóc finansowo i merytorycznie. Finansowo dopiero wtedy kiedy pójdziesz do specjalisty ze swoimi uzależnieniami. Zmniejsz procenty białej wody i zobaczysz że konto przestanie się kurczyć.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    czekam
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.