Dnia 2026-02-18 o godz. 16:06 ~bilioner napisał(a): > dla zachety dzisiaj sprzedalem nowym maly pakiecik po 7.2, a widly byly, czekam na 10 zeta
Czyli zablokowałeś dziś wzrosty :) Przełamali widły i mogło iść na drugie. Ładnie to tak bilonerze ? Żartuję oczywiście :) Wymiana akcjonariatu też dobra rzecz. Ja póki co czekam, wydaje mi się że 20 zł to będzie dopiero realna cena że zacznę myśleć o skracaniu. No ale ja nie mam tyle akcji co Ty, więc nie mogę wcześniej :)
Marcinek, diagramek, odpowiedzcie panu, pewnie jest ciekaw waszych wspaniałych analiz, przemyśleń i wypocin... Czekam również ja na waszą, może być wspólna, analizę porównawczą na temat: dlaczego Mbf jest lepszy od Creotecha. Jak nie wspólna analiza, do czego zachęcam, może wyjdzie jakieś ,,dzieło'', to chociaż autorska Marcinka.
Ależ Cię ten Diagram boli , hehehe, czyli trafił w czuły punkt. Każdym następnym postem to potwierdzasz, ale porażka, Wisisz na haku to sprzedaj, płaczesz jak ,,,, nie powiem co.. heheheh
Dnia 2026-02-20 o godz. 16:55 ~Kotlety napisał(a): > Bilioner czy ktos inny tu sie zabawia bo nie ma wiekszego od niego a rynek nie wierzy poki co.
Zgadza się. Tu malutka spekułka rządzi bo wystarcza im kasy tylko na kilkadziesiąt % wybicia. pozbywają się pakietu około 100 kilo i powrót do bazy. Można świetnie to wykorzystywać. Podoba mi się ta spółka, jestem tu kilka tygodni a już sporo zarobione. Tylko tego Marko mi żal :) hehehe :)
Cwaniaki kupują za 5zł i spuszczają kurs ile się da. Teraz też czekają na okazję gdy ktoś popuści a już jest 6zł a jutro wystarczy jeden zrzut pkc i już 5zł na widoku. Do końca tygodnia spokojnie doleci tyle że za tydzień targi gdzie na stoisku powiększonym x3 bedzie 3 razy więcej MBF? Jednak to kursu nie ruszyło i wątpię że cokolwiek ruszy gdy każdy cwaniak gra tu na kilka groszy zysku. Może jakieś info o liście intencyjnym wpadnie to być może te 6,7zł wywale wtedy bo to jest niepoważny papier.
No widzę z pracy wróciłeś, uaktywniłeś się na różnych wątkach, jednak nigdzie nic mądrego nie napisałeś. Słabo, liczyłem na więcej, ale miałem zbyt wielkie oczekiwania, a to potwierdza tylko stan twojego umysłu i stan twojej wiedzy. Miałeś pokazać przewagę MBF nad Creotech, a ty płaczesz na forum, jak panienka. Zaraz dojdę do wniosku , że z tobą nie halo. Może ten twój stan potwierdzać zwrot, którego często używasz, a mianowicie: hehehehe...Masz tak od dziecka, czy nabawiłeś się tego rozstroju nerwowego na giełdzie w wyniku licznych niepowodzeń, a może są tego stanu rzeczy głębsze przyczyny, o których aż nie chcę myśleć i wspominać na forum, aby nie było ci przykro. Co do merytoryki dałem ci dużo czasu, a ty nic, kompletnie nic nie wymyśliłeś, tym samym przyznajesz się do kompletnej niewiedzy. Na koniec dam ci radę. Zaśpiewaj sobie tak na pocieszenie słowa znanej piosenki, a mianowicie: ,, znowu w życiu mi nie wyszło'' i śpiewaj to sobie codziennie rano i wieczorem, może ci pomoże. Aktualnie nie nadajesz się na giełdę, a tym bardziej aby pisać takie głupoty na forach. Jak będziesz znał merytoryczne odpowiedzi na tematy ekonomiczne to pisz, odzywaj się, ale nie ośmieszaj się na forum.
Za długo wisisz na haku. Dziadku Marko, jesteś przerażony i wypisujesz litanie, które w niczym nie pomagają. Jest ciągle aktualna moja oferta pomocy. Mogę wspomóc finansowo i merytorycznie. Finansowo dopiero wtedy kiedy pójdziesz do specjalisty ze swoimi uzależnieniami. Zmniejsz procenty białej wody i zobaczysz że konto przestanie się kurczyć.