• Zbierane jest Autor: ~Akcjonariusz [37.225.22.*]
    A kto tego nie widzi ten gapa :-(
  • Re: Zbierane jest Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    Powiem brzydko, srane , nie zbierane...Tacy inwestorzy, zwani jeleniami, kupują pod dęte informacje po kilkaset, góra tysiąc z kawałkiem sztuk. To śmieszne ilości, nie zbieranie, to naiwniacy i jeśli ty tego nie widzisz, toś ćmok, nie gapa...
  • Re: Zbierane jest Autor: ~Akcjonariusz [37.225.22.*]
    Nie równaj do siebie. W przeciwieństwie do ciebie nie siedzę na tym forum żeby obrażać forumowiczów, akcjonariuszy czy Spółkę.
    Wynika z tego, że mam lepsze życie bo nie muszę walczyć z demonami tak jak ty robisz na tym forum, a inwestuję i od czasu do czasu napiszę coś na swojej spółce z GPW czy jak tu z NC.
    A ty... każdy widzi ci robisz, a ja wyraziłem swoje zdanie co do twojej płytkiej bytności na tym forum.
  • Re: Zbierane jest Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    jest wreszcie jakis pozytywny ruch i wiec czekam bo moze byc i moje 10 zeta i -30% , mi wystarczy na LEXSUSA
  • Re: Zbierane jest Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Dajcie spokój - widać że pan Marko tylko traci na giełdzie :)
    Jak ktoś wychodzi na plus to jego język jest daleki od rynsztoka tegoż dziecka :)

Ale nie odpisujcie mu - nie ma co wdawać się z dzieckiem w takie przepychanki
    Jego życie i bez tego musi być smutne
  • Re: Zbierane jest Autor: ~Marko [188.146.134.*]
    Ty i plus natej spółeczce... Daj sobie spokój ściemniaczu, tylko takie ćwoki mogą okłamywać sami siebie.
  • SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Kabaret.
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    No mamy kabaret z Ciebie
    Ale Marko nawet Ciebie przebił w prostactwie i głupocie :)
    Fajny mamy tu jak napisałeś kabaret dzięki wam :)
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Aaaa no tak . Zapomniałem jaki ty (bo przecież nie Ty masz nick ) sorry . Moj błąd . Hehehe . Już zarabiasz czy czekasz na 6 jutro hehehe ?
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Pytam [37.225.3.*]
     Re: Zbierane jest Autor: ~Marko [188.146.134.*] 2026-02-17 15:12
    Ty i plus natej spółeczce... Daj sobie spokój ściemniaczu, tylko takie ćwoki mogą okłamywać sami siebie.

A ty marko gapisz się tępym wzrokiem w lustro i gadasz sam do siebie, w tym obiektywnie oceniasz sam siebie :-))))))))))))

Brawo ty :-)))))))))
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Akcjonariusz [37.225.22.*]
    Gdzie jest nagon marko że swoimi "ćwokami", okłamywaniu?
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    Jakim okłamywaniu ciapciaku. Pisałem, że mam to g...i dopóki nie zobaczę konkretów, nie bajek, to nie uwierzę. Mam tak dla sportu, a dzisiejszym rajdem się nie podniecaj, bo zejdziesz i co ci z tego przyjdzie. Naiwniaku, ta spóleczka musi zacząć być poważna i zarabiać, aby coś znaczyła, nie tylko wstawiać bzdedy na x i słabe espi. Dzisiaj kupuje sama drobnica , napędzona chyba tym wywiadem. Nikt poważny tego aktualnie nie kupuje. Myśl i spójrz na transakcje.
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Zosia [78.88.246.*]
    Jak pan taki zdenerwowanyi ordynarny to po co się Pan angażuje w tą polemikę??. Idż Pan na inną spółkę , a tu niech ludziska sobie kupują!!!
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Marko [188.146.135.*]
    Zocha, spółek i innych aktywów to ja mam wiele, nie twoje zmartwienie. Zdenerwowany? Śmieszna/y jesteś, raczej tobie zawory puściły naiwniaku, naiwniaku powtarzam...myśl. Takich rajdzików wśród drobnicy było wiele, oby za chwile nie okazało się, że wam sprzedawał te akcyjki jakiś cwaniak z zarządu spóleczki. Pisałem, muszą być konkrety, aby była ona coś warta.
  • Re: SAFE , a pis przeciwko Autor: ~Akcjonariusz [37.225.22.*]
    Takim "okłamywaniu "
    Powtarzam tylko Ciebie.

Re: Zbierane jest~Marko odpowiada ~Polityczny2026-02-17 15:12IP 188.146.134.*
[x]
MBFGROUP -10,45% 6,00 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.