Właśnie widziałem, ale nie dziwie sie, juz od dłuższego czasu im sie nie układała współpraca. Z toplitz maja duzo lepsze relacje. Moze by toplitz kupi zobaczymy
Phenomen czy Toplitz? Bo robią dla jednych i drugich. Dla Playway nie robili nic a widać, że zgrzyt był dawno co pokazała premiera Celestial w dniu premiery Aztec ogłoszona chwilę przed i zmieniona na ten sam dzień. Od Playway P2C odsunął się już dawno.
Pewnie tak, dla toplitza takie 3 mln za spółkę z którą współpracuje to przecież nic. Ale jeżeli oni kupia to obawiam sie czy nie wykupią jej całkowicie z rynku akcji. Zobaczymy
Dużo było symptomów, nawet to, że wydawcą Aztecs nie został PW tylko Toplitz, potem córka z udziałem Toplitz i tak poszło. Jedno mnie zastanawia, kto i na ile miał dostęp do informacji poufnych sprzedając pakiety w dużych jak na tą spółkę ilościach po cenie nieodzwierciedlającej jej faktycznej wyceny. Czy trzymanie ceny a nawet jej zaniżanie nie jest manewrem potencjalnego nabywcy? Liczę na to, że w końcu pozwoli to spółce się rozwinąć.
Insiderzy zawsze wiedzą, ale ciężko im to później udowodnić. Ale tak czy siak sprzedaz tych akcji to wcale nie wyglada na negatywna informacje. Zobaczymy na ile ustala cenę za akcje. Wydaje mi sie ze moze byc powyżej 3
„ Phenomen Games (oraz podmioty z nim powiązane, jak The Dust) wiąże się z Toplitz Productions GmbH w kontekście inwestycyjnym, co wynika z raportów finansowych dotyczących współpracy biznesowej. Oznacza to potencjalną współpracę w ramach produkcji lub wydawnictwa gier wideo, z uwagi na charakter działalności podmiotów. ”
Jak dla mnie tez, ale zobaczymy. Zwłaszcza ze z rynku nie kupia sobie tyle akcji po 3 pln bo by wybili cenę, jeżeli bedzie zainteresowanie spolka to moze byc większa cena sprzedaży niz jest obecnie. Te artykuły co byly odnośnie p2chill niedawno mofa tez pomóc w zwiększeniu ceny