Czyżby pierwsi faworyci do miana Spółki roku? To QNA mi się podoba, gdyby ktoś pytał. Bardzo mi się podoba. Nie tak bardzo jak Medinice, ale mi się podoba.
I tu się muszę się z Tobą zgodzić że QNA to dobra spółka, więc mogę bezpłatnie doradzić że jutro warto wykorzystać ostatni dzień wzrostow na Medi przed zbliżającym się krachem na ich kursie, szybko sprzedać i kupić QNA albo bardziej przyszłościowo patrząc Nano. Nano to jest do końca nieodkryty diament.
QNA to moja 3 spółka po ICE i DAT o czym już tu na forum pisałem, wprawdzie za nie wielki kapitao i z dobrą średnią ale też z największym ryzykiem obstawiam 50/50. Może być totalna klapa ale może być tez x10 co wcale by mnie nie zdziwiło. Niemniej puki vo nr 1 jest ICE przynajmniej fo slrzedaży PL i CC
I już było ufoludku tłumaczone 10-krotnie, że to urządzenie nie jest na cały rynek. Ale jest przełomowe i adresowane do pewnej grupy pacjentów, którzy inaczej nie znajdą pomocy.
Mimo że nie jest na cały rynek, to i tak tyle, ile jest na nie popytu, zapewnia transakcję na przewidywanym poziomie. Urządzenie Affera w technologii PFA sprzedano za 900 mln dolarów. My tu przewidujemy, a prezes potwierdza, tylko 100+ mln, znacznie mniej. Ale i tak bardzo dobrze.