• marsz na 100 zł Autor: ~mistrzu [31.183.222.*]
    Jeśli jutro ktoś ma kupić akcje za kwotę 1 mln zł w cenie 50 zł za akcję licząc na szybki wzrost do 100 zł musicie opracować strategię.

Proponuję pisać następujące posty:

1. za CoolCryo spółka dostanie co najmniej 300 mln usd
    Co prawda prezes oczekiwał kwoty 100 mln usd ale zaskoczyło go ogromne zainteresowanie największych MedTechów :) i dlatego cena wzrosła

2. PZU TFI nie sprzeda żadnej akcji wręcz odwrotnie, od jutra zacznie zwiększać zaangażowanie

3. w akcjonariacie pojawią się kolejne fundy, które przekroczą 5%

4. PacePress zostanie sprzedane za kwotę minimum 30 mln usd

5. za dwa lata AtriClamp zostanie sprzedane za co najmniej 200 mln usd

6. możecie też napisać o InFlow w skarbcu, którego wartość jest większa niż CoolCryo i AtriClampa (nie będę prostował manipulacji Góru)

Powodzenia !!!!!
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ice_goru [109.243.196.*]
    Ale Ci gul skacze! Masakra
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Tommi [188.146.141.*]
    Co jeszcze wymyślisz ?
    ale się błaźnisz cały czas....
    Pośmiewiskiem jesteś
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Antynagon [46.205.200.*]
    Z tego co kojarzę to prezes mówił o 100+, ale to ty jesteś dłużej na spółce. Na tyle dłużej, że miałeś okazję sprzedać akcje po 13 zł. I wykorzystałeś tę okazję :):):). I teraz strasznie cię piecze pewna część ciała. Tak piecze, że co chwila musisz szkalować spółkę i prezesa. Tylko to nic a nic nie pomaga na pieczenie. Na pieczenie pomógłby spadek do przynajmniej 15 zł, żebyś jednak mógł odkupić, ale bardzo dobrze wiesz, że są na to marne szanse. Właściwie to wiesz, że masz marne szanse na kupno akcji nawet po takiej cenie, po której ja kupiłem:). I ta świadomość też nie zmniejsza pieczenia. Więc dalej będziesz pisał takie posty, a jutro będzie piekło jeszcze bardziej hihi. I ty już dziś zdajesz sobie z tego sprawę. I ta myśl też nie pomaga na pieczenie:)
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~wook_ash [79.186.71.*]
    Jesteś żałosny... ale jutro to dopiero cię trafi
    Siedzę w wagonie pierwszej klasy. Patrzę przez okno jak na peronie zmarznięty i zapłakany Mistrz mi wykrzykuje i pokazuje na migi że mam kaszkiet krzywo na głowie. Tak jakby to miało opóźnić odjazd pociągu. No niech będzie, zdejmę go w ogóle, bo i tak tutaj gorąco.

Tymczasem na miejscu mistrza dosiadł się jakiś gruby, spocony typ. Ciągle bawi się biletem. Głupi jak but, nawet nie wie gdzie jedziemy, ale cieszy się jak dziecko. A bagaż ma spory.

Tymczasem Mistrzowi buty całkiem przemokły i z tą smutną miną odgraża mi się teraz swoją zmarzniętą piąstką. A mówiłem żeby nie wysiadał, bo to nie ta stacja, to nie słuchał i teraz marznie. Kończę, bo właśnie wjeżdżają przekąski i mi ten grubas wszystko zje!
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Gier [5.173.20.*]
    Tym grubasem jestem ja, opis się zgadza
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Kwinto [46.112.93.*]
    Czyli potwierdziłeś swoim wpisem że jednak ktoś z gorącym kartoflem w tej zabawie zostanie. Ty wtedy napiszesz że miał wybór, no ale to że dzięki niemu ktoś inny mógł zarobić to przecież drobiazg ?
    Ale Was ciśnie, ale Was ciśnie o te akcje. Czego Wy się obawiacie jutro, co? A zgodnie z Twoimi mądrościami to nie warto nic kupować, bo wszędzie są górki. Strach się bać! Trzeba uciekać z giełdy!
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Iceberg901 [213.76.133.*]
    Hahahaha You made my day :))))
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Eryk [83.6.75.*]
    @mistrzu
    Nie kompromituj się
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Jaqub [172.241.167.*]
    Daj już sobie siana, jutro będzie jutro i czas pokaże jak Smart money będzie działać i jak podchodzą do Informacji.
    W piątek sprawdzimy poziom wzrostu.
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Robin [37.30.5.*]
    Instytucjonalni wiedzą, co oznacza zgoda fda. Ulica tu będzie tylko odpryskami spod jadącego walca.
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Marek [213.92.154.*]
    Dodam pkt 6 do tego co napisał Mistrz. Medinice za 2 lata będzie miało 10 miliardów DOLAROW kapitalizacji. Nie jakiś tam jednorożec
    Tylko 10 rożec. Medinice to 10 rożec albo lepiej 100 rożec
    Hahahaha... Ale Wam "bezakcyjnym" odwala! Leżę i ryczę ze śmiechu! xD
    Leż leż za chwilę będziesz ryczał ale z rozpaczy nie ze śmiechu jak zostaniesz ubrany w płonące pampersy
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Ice [89.239.112.*]
    Marek ładnie ostatnio tu zagrałeś, normalnie wicemistrz bo wiadomo, że mistrz jest tylko jeden.
    Pomimo swojego 30-letniego doświadczenia na giełdzie nie masz tak doskonałego wyczucia jak Twój kolega.

• Re: marsz na 100 zł Autor: ~Slav [83.175.177.*]
    Jakbyś jak Mistrzu sprzedał ICE po 13 i wszedł w nano to też by tobie odwalało. Chłopak pewnie nie śpi od wielu dni co wiadomo jak wpływa na jego psychikę. Mistrzu za parę lat moze i na nano będzie jakiś wzrost tylko żebyś znowu przed tym wzrostem nie sprzedał
    Nie pisz Mu tak! Za parę lat to On zdąrzy wyjść z Nano i to w swoim stylu czyli przed samymi wzrostami!
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Antynagon [46.205.200.*]
    Ale poważnie. Medinice dostało certyfikavję FDA dla swojego urządzenia, a wy chcecie namówić kogoś do sprzedaży akcji?:) Szanse na sprzedaż wzrosły ogromnie. Nawet za 100 mln$ to przy obecnej cenie okazja. Więc nawet zniechęcić do zakupów kogokolwiek będzie ciężko, ale twardo walczycie:). A według prezesa 100 mln to takie minimum. On twierdzi 100+. A ule może wynieść ten plus? Możesz próbować obrzydzać, ale 150 czy 200 mln nie jest jakąś nierealną ceną. I to kolejny raz mnie uświadamia jak bardzo was piecze:):). Wykorzystajcie niedzielę spokojnie i zbierajcie siły. Jutro będzie piekło jeszcze bardziej:). To nie musi urosnąć na 1000. Niech urośnie na 50 czy 60. Nawet nie jutro. Nabijanie się z was to jak gra do jednej bramki, wy nie macie argumentów:)
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~marian [95.160.21.*]
    Mi się podoba. Czekajmy. Takiego rożca nic nie zatrzyma! :)
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~uktommy [83.8.221.*]
    Skoro 350 mln pln kapitalizacji nie ma być benchmarkiem przy komercjalizacji Cool Cryo to chyba prezes wie ile można za te projekt sobie krzyknąć.
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Dnia 2026-02-15 o godz. 18:03 ~Marek napisał(a):
    > Leż leż za chwilę będziesz ryczał ale z rozpaczy nie ze śmiechu jak zostaniesz ubrany w płonące pampersy

Jak na chwilę obecną to raczej ciebie Mareczku ---D.OO.Pa ostro piecze.....:))
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Robin [37.30.5.*]
    Marka piecze, bo z niego taki inwestor, co podejmuje decyzję pod wpływem forum i pewnie wyciągnął z niego wnioski, że jak wszyscy tu naganiają to będzie odwrotnie i sprzedał przed kulminacja. A rzeczywistość i spółka idą swoją drogą. Ale wg. niego lepiej patrzeć na forum, to teraz ma ból d...
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Zapomina o jednym ---że badanie psychologii tłumu jest dobre przy spólkach spekulacyjnych ---Tutaj chodzi o tworzone Grube Fundamnty na spólkce która jest warta niecałe 400 M PLN ( jeszcze na chwile obecną)

przecież 450 baniek to warty jest taki BCX ---ktory non stop przepala hajs miał 30 M akltywów 23 M w keszu spółki i 27 M kapitałow własnych ----ostatnio zrobił emsije na 50 baniek ---:)) ---a my tu mowimy o potencjalnych wpływach na medinice wartych setki M PLN z komercjalizacji 4 systemów w najblizszych np 2 latach .....

HELLOU ......
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Dos [109.243.200.*]
    Wg tego co jest to kurs piwinien się zrównoważyć w okolicy 100zł i tutaj oczekiwać na wiesci za ile pójdzie cc a tak to takie pier do la mento tych z akcjami lub bez. Należy się bonus za ryzyko ktorym bylo oczekiwanie na fda. Kto odda taniej ten gapa. Znajdzcie spolke ktorej kapitalizacja jest rowna lub mniejsza od spodziewanych zyskow rocznych? A jak juz to mozna klasykiem - mercatorem to tez mial w okolicy 500mln zysk a polecial na kapitalizacje 5-6mld ( tak tak bo pandemia byla to inaczej gielda wyceniala.) A przeciez potencjal jaki ma medinice to sa setki a kto wie czy nie miliardy? Dlatego kupuje się te akcje.
    Z duzego noedoszacowania teraz jest czas na duze przeszacowanie a jak ktos nie widzi potencjalu to niech kupi inne i tam spamuje swoje madrosci.
  • Re: marsz na 100 zł . a gdzie leży Wielka Brytania mistrzu? Autor: ~Wafelek [176.221.125.*]
    mistrzu, nigdy nie odpowiedziałeś mi na pytanie zadane ci na forum Pharmeny. może teraz odpowiesz, bo widze, że jesteś taki mądry.
    gdzie według ciebie leży Wielka Brytania? pamiętam, że z uporem osła twierdziłeś, że nie leży w Europie. no to gdzie?
    sądzę, że osoba pracująca od lat w finansach powinna mieć też ogarnięte choćby podstawy geografii.
  • Re: marsz na 100 zł Autor: ~Gruby [31.183.222.*]
    tak jest
[x]
MEDINICE 9,71% 76,80 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.