• 5 tygodni Autor: ~szybki [91.123.181.*]
    5 tygodni kurs spada . Nikomu to nie przeszkadza - funduszom. zarządowi? Ręce opadają gdy się popatrzy na wykres. Z jednej z najlepszych spółek na giełdzie stała się jedną z najgorszych
  • Re: 5 tygodni Autor: ~ori [212.180.229.*]
    być może dlatego Pan Góral zrezygnował wczoraj po sesji z akcji z programu motywacyjnego (na walne 24 luty). Być może polskie fundusze go przycisnęły. Zobaczymy czy to przyniesie zmianę na kursie w poniedziałek. Mógłby kupić z rynku trochę akcji i dać komunikat ESPI, póki jeszcze nie jest okres zamknięty przed wynikami.
  • Re: 5 tygodni Autor: ~Nj [81.190.206.*]
    Do czego może doprowadzić kumoterstwo i chciwość człowieka .Cały autorytet legł w gruzach , pozostał tylko żal j rozpacz akcjonariuszy szczególnie mniejszościowych bo ich te straty najbardziej bolą!
  • Re: 5 tygodni Autor: ~Johnny [37.47.211.*]
    Co wy za pierdoły piszecie. W styczniu zeszłego roku kurs był na poziomie 100zł. Za szybko urosło, bez powodu aż tak mocno, to musi być głębsza korekta. Normalne. Mam to od wielu lat głównie dla dywidendy, zakup ze średnią dużo poniżej 100zł i jako mniejszosciowy akcjonariusz wielkiej rozpaczy nie mam. Po co sprzedawać. W perspektywie kilku lat pewnie kurs 200 będzie i tak osiągnięty a w między czasie regularne dywidendy.
  • Re: 5 tygodni Autor: ~Nj [81.190.206.*]
    Popatrz na kurs Sygnity spólka ma nowych właścicieli.A póżniej zobacz co było jak zarządzali nasi fachowcy kto wie czy nie ci co teraz mają mieć laskawie przyznane akcje menadżerskie. jestem akcjonariuszem od czasu Prokomu i czy Mi nie należą się akcje po 1 zł za wytrwałość? Nie bo panowie w zarządzie widzą tylko własne kieszenie i mają w głębokim powaniu małych akcjonariuszy.
    Proponuje zciągnąć spółkę z GPW tak będzie uczciwie i wtedy niech sobie przyznają akcje w promocyjnej cenie co miesiąc na wypłatę. pytanie jak tymi śmieciami będą placić bo na GPW już naiwniaków i baranów do strzyżenia nie znają bo będą nie notowane(akcje)!!!
[x]
ASSECOPOL -0,48% 196,75 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.