• Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~Mza [109.243.219.*]
    Szczerze powiedziawszy co mówi prezio to niech mówi, ale.
    1. Jakby umowa z epic była skonstruowana ok to za pół roku rok gra mogła by trafić na steam i nie trzeba by było robić emisji, tylko cierpliwie czekam
    2. Jak chcą pozyskać kasę żeby wykupić wyłączność epica to może i ok, ale jakby mieli kasę z ostatniej gry to po co robić emisję, czy cdpr robił emisję po cyberpunk?
    3. Jakby kondycja spółki była ok to wzięli by kredyt trochę z kasy i epic można by wykupić.
    Podsumowując na chwilę obecną kondycja spółki wygląda w moich oczach kiepsko, bez epica już by nie mieli na lordsa2, teraz chcą wydymać epic i przy okazji nas. Jedyna pociechą jest to że w perspektywie wyśmienitej premiery i robienie kolejnych gierek może za rok lub dwa ta spółka odetchnie i bd zarabiała konkretne pieniądze za gry a nie wiecznie z emisji kredytów i dobroczyńców. Dlatego mam niesamowity mętlik w głowie, średnią mam poniżej 1,50zl ale nie mogę przetrawić informacji od 3zl jakie tu są, gdyby nie one to kurs myślę że po 4 zł by już latał. Co robić hej
  • Re: Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~Kriss [178.235.178.*]
    Sprzedać po 2,45 pół roku przed premierą, kiedy gruby kapitał wchodzi po 2,50. Gratuluję pomysłu
  • Re: Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~NN [46.112.0.*]
    Ty sprzedawaj, a ja kupię :)
  • Re: Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~morpheus_1 [86.63.86.*]
    Powinni jeszcze zrobić szybkie wyleszczenie tak do 2.05, w przyszłym tygodniu.
    To bym też jeszcze dokupił.
  • Re: Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~hitman12 [31.182.156.*]
    Sprzedaż akcji Cigames TERAZ to jest mistrzostwo świata w głupocie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co teraz, sprzedać czy trzymać Autor: ~Cycol [91.94.76.*]
    Jedyne co jest sensowne na temat kanałów dystrybucji to otworzyć własny sklep jak GOG od CDR
[x]
CIGAMES 0,50% 3,02 2026-04-02 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.