• celowe działanie Autor: ~patient [85.193.234.*]
    witam, od jakiegoś czasu obserwuję bacznie kurs dzienny i widzę celowe działanie zmierzające do zaniżenia kursu co zresztą jest bardzo proste dzięki niskim obrotom i na dzień dzisiejszy braku zainteresowania spółką
    ktoś to umiejętnie wykorzystuje, zbierając akcje podczas sesji spadkowych i zaniżając kurs podczas sesji wzrostowych poprzez sprzedaż małych pakietów zmierzających do "zbicia" kursu - to było bardzo widoczne podczas ostatnich dwóch sesji wzrostowych, np. dzisiaj

takie działanie utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że spółkę warto trzymać, bo komuś zależy bardzo aby spółka technicznie nie była atrakcyjna i aby regularnie podkupywać akcje
    życząc wysokich wzrostów
    pozdrawiam
  • Re: celowe działanie Autor: ~dario [80.48.33.*]
    Nawet przy małych obrotach coraz ciężej niżej kupić. Ciekawe po ile odkupi ten co stoi na 2.39
  • Re: celowe działanie Autor: ~patient [85.193.234.*]
    konsolidacja na tym poziomie przy niewielkich obrotach to bardzo dobry sygnał zwłaszcza dla tych, którzy planują zainwestować w spółkę
    brakuje tylko dobrego sygnału z rynku
    kiedy? to tylko wiedzą insiderzy
  • Re: celowe działanie Autor: ~www [212.191.172.*]
    Trudniej kupić? Prosze bardzo, od 2,37 do 2,39 masz ok. 20 kilo. Bierz.
  • Re: celowe działanie Autor: ~dario [80.48.33.*]
    Do wyników jeszcze trochę czasu pozostało. Wczoraj dobrałem po 2.34 i dzisiaj też wezmę. Czekam na jak najniższą cenę.
  • Re: celowe działanie Autor: ~www [212.191.172.*]
    Chciałeś, to masz.
  • Re: celowe działanie Autor: ~inWestoRC [89.76.198.*]
    Komuś znudziło się czekanie, to dobrze bo dostałem za 2,29 :)
  • Re: celowe działanie Autor: danzaw [89.229.195.*]
    Jak widać jelonków tu nie brakuje by oddawać akcje za bezcen .Jest okazja dokupić.
    i dziś znowu mieliśmy okazję zobaczyć jak po mistrzowsku dołuje się kurs na niskich obrotach, sprzedaż po 4 SZTUKI żeby zaniżyć kurs
    ktoś robi to bardzo konsekwentnie
    pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy
  • Re: celowe działanie Autor: ~Wito [91.94.75.*]
    Panie Patient, czy może Pan sprecyzować stwierdzenie zaniżanie ? Czy chodzi Panu o zaniżanie przed odpałem czy zaniżanie w celu wyzbierania cennego walorka na niższych poziomach ?
    sądzę, że to drugie, w celu wyzbierania waloru na niższych poziomach
  • Re: celowe działanie Autor: ~Rozsądny [88.199.181.*]
    Jeżeli kasa nie potrzebna to trzymać akcje a jak są teraz tanie systymatycznie też skupywać ja dokupiłem
  • Re: celowe działanie Autor: ~remik [84.203.52.*]
    pierwsze to poczekamy na raporcik Jupitera za 3Q. Jak wszyscy wiedzą 2Q to straty, które zatuszowano jednorazowym zyskiem z 1Q, za potwierdzeniem mojej tezy przemawia fakt, że zrezygnowano z publikacji raportu tylko za 2Q, aby to ukryć.
    Ten raport (3Q) będzie sygnałem dla potencjalnych inwestorów, czy warto wchodzić w te akcje, czy nie.
  • Re: celowe działanie Autor: ~eszton [95.41.49.*]
    Bez czekania na raport ci powiem: nie warto tego brać.
  • Re: celowe działanie Autor: ~remik [84.203.52.*]
    uważam, że właśnie wyniki za 3Q będą częściowo odzwierciedlały, co jest wart Jupek. Wywaliłem te akcje już dawno, ale nadal śledzę tę spółkę.
  • Re: celowe działanie Autor: ~pixel [62.21.42.*]
    Tu nie ma chyba celowego zaniżania kursu, tylko jest niska płynność. Często nawet 200 - 300 szt. nie można sprzedać bez zaniżania kursu. A niska płynność wynika z braku inf. Strategię fundusz ogólnie ogłosił, jak zacznie inwestować w spółki jak zapowiadał, to kurs szybko pójdzie w górę>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.