Wcale nie zdziwię się jak po wynikach będzie pompka w górę, a później zjazd, spekulanci się scash'ują, może opuszczą fora na jakiś czas :D będzie spokój i gra lod Q1 jeszcze ciekawsza, moim zdaniem, ale trend jest jeden i chyba wszystkim dobrze znany ☝
W tym roku moze bdzie kurs 10-20% wyzej, zobaczymy. Ale od 2 polowy 2027 po rozkreceniu sprzedazy koncentratow, nowych zamowieniach, a w szczegolnosci otwarciu nowego zakladu + zwolnienie z podatku powinno dac na stale przebicie powyzej 1zl.
Nie jestem jakimś huraoptymistą, ale spodziewam się znacznie lepszego Q1 w tym roku i zdecydowanie jeśli już wzrostu w ciągu roku bliżej 20%, niż 10%. Przy samych zyskach na obecnych poziomach C/Z jest w okolicach 8 więc te 10% w skali roku to myślę, lekką ręką, ale wiadomo na giełdzie nie ma nic oczywistego XD
Na stronie Excellence w relacjach inwestorskich, ale może nie zaktualizowane jeszcze, nie wiem co ile to odświeżają, w każdym razie panowie z EXC raczej dokupują, niż sprzedają
Już wiem o co Wam chodzi, piszecie o liczbie głosów na WZA, jest tak ponieważ Prezes i Marcin Ciecierski wraz z żonami mają akce uprzywilejowane co do głosów w WZA.
Mi się zdaje to będzie wzrost znacznie większy z faktu że to NC nie główny rynek, po drugie nikt nie rozważa tego że każde dobre wyniki kwartalne podnoszą rozpoznawalność spółki, już teraz są opinie ludzi że szukają ekspozycji na NC po wypadnięciu One i Scanway więc 10-20% to bardzo bezpieczny wzrost według mnie