• Będzie espi Autor: ~Apa3 [37.248.166.*]
    Wiesława dalej sypie a ktos to kupuje
  • Re: Będzie espi Autor: ~Marcin [31.61.242.*]
    Tak może być. I rajd na 1,10 PLN
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.2.85.*]
    Tak, będziesz miał rajd... w sprzedawaniu akcji z jak najmniejszą stratą chyba. Skoro ma być espi, to dlaczego ludzie masowo pozbywają się tych akcji?
  • Re: Będzie espi Autor: ~Marcin [31.61.242.*]
    Bo tak to działa. Myślą, że będzie źle, a wcale tak nie jest. Ten kto kupuje, zarobi przy dobrych wiatrach X4
  • Re: Będzie espi Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Uważaj żebyś przy tych wiatrach spodni nie pobrudził, a tak na poważnie to nie wypisuję bzdur.Nie ma przesłanek żeby papier był razy cztery,a jak są to napisz jakie,a tak to zwykły naganiacz Jesteś. Pozdrawiam.
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.2.64.*]
    I mamy 29 groszy. Chyba upadłość się szukuje, widząc oferty sprzedaży. Dajcie to na dolne widły a nie jakieś zabawy w sztuczny kurs.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Rysio [104.28.130.*]
    Chyba to jakiś działacz nazbierał papiera za 1,4 mln zł i wystawił całość przy 0,30 chciał lawiny, ale jakość nic nie wyszło. Przynajmniej wiecie jak szeroko dzioby otwierać jak będzie sypał a te wasze 0,7 zł uuuu powodzenia i pamiętajcie szerzej dzioby!
    Najprawdopodobniej jest tak, że ten pakiet wystawił makler, który obraca pieniędzmi na rzecz grupy inwestorów. Nie sądzę, że to była manipulacja aby zbić bardziej kurs, choć to możliwe. Raczej to, że makler skupował akcje po o wiele wyższych cenach i teraz spanikował nie wiedząc co robić, skupować dalej a może wyprzedawać. Może nam się wydawać, że to nielogiczne, bo nikt nie kupi takiego pakietu ale tak właśnie działa silny stres, gdzie on widząc stratę idącą w gruby hajs i mając nad sobą jakiegoś dyrektora, który też go rozlicza z wyników, wystawił te akcje i za chwilę je ściągnął, bo się ocknął. Kolejna sprawa, aby taką ilość akcji sprzedać, potrzeba tygodni albo i miesięcy.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Dron [95.160.58.*]
    Zwykla pomylka przy skladaniu zlecenia.
    Tak, tak, tak, BAJKI OPOWIADACIE BO SIĘ JUŻ OSRALIŚCIE….
    MAKLER :-)
    Proszę jacy eksperci znawcy tematu jak widać gołym okiem że to było celowe!
    Powoli 28 witamy. Nie sądziłem, że tak szybko. Liczyłem na poniedziałek a tu proszę jaka dobra wiadomość się trafiła. Inwestorzy, sprzedajemy dalej.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Emce [188.146.62.*]
    Ktos grubszy wychodzi z papiera i sie cashuje.
    Normalna sprawa i ma do tego prawo.
    A co go kurs opchodzi i inni ktorrzy kupili wyzej.
    Sprzeda wszystko to za pare miesiecy kurs wsrosnie.
    Wezcie pod uwage ze spora czesc tego obrotu to ANIMACJA.
    Tyś symetrysta?
    Ja tu widzę panikę a nie animację. Prześcigają się aby sprzedać ze stratą, infestory. Także jutro czekam na 27 groszy, jeśli takie tempo się utrzyma.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Nowik77 [89.151.40.*]
    Jak juz tylko oczekiwanie spadkow to rynek zawsze zaskoczy
    Jak to mówią? Nadzieja umiera ostatnia.
    Nie sądzę aby ta spółka mogła mnie zaskoczyć, a przynajmniej nie negatywnie.
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.2.86.*]
    Obserwować ten kurs, to jest coś niesamowitego, że ludzie świadomie kupowali po 50, po 40 groszy i teraz świadomie decydują się oddać akcje komuś innemu taniej aby ktoś inny zarobił. Naprawdę, dziękuję Wam za te prezenty.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Mario [84.40.220.*]
    To jest coś niesamowitego jak ktoś upodlił tutaj kurs bez żadnej negatywnej przesłanki.
    Nikt nie upadlił. Jacy inwestorzy, taki kurs. Brak chętnych na zakupy po takich cenach, więc spada. Dzisiaj 28 możemy zobaczyć.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Apa3 [37.248.175.*]
    Brak chętnych a obroty kosmiczne. Typowy naganiacz
    Widać, że panika się kończy. Tak, obroty spore ale widziałeś jakie pakiety ludzie sprzedawali w panice? Dlatego, obserwując to co się dzieje, było to dla mnie niesamowite, że może spadać, stąd moje komentarze.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Apa3 [83.20.169.*]
    Pomyśl logicznie. Kto te pakiety kupował? Dla mnie to zbieranie na spadkach czyli celowe działanie. Oczywiście pakiet ponad 100k akcji dokupiłem też
  • Re: Będzie espi Autor: ~Marek [83.175.184.*]
    Kto bogatemu zabroni, czekam na wyniki.
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.3.75.*]
    Gdzie masz tych chętnych na zakup? Spójrz na arkusz ofert kupna. Malutkie zainteresowanie. Wcale się nie zdziwię, jak za kilka dni będziesz w panice sprzedawać to co kupiłeś, jak ci wyskoczy duża strata
  • Re: Będzie espi Autor: ~Marek [31.61.186.*]
    A ja czekam na jakies nowinki i artykul jak firma sie rozwija, Stańczaki dużo obiecywali .
  • Re: Będzie espi Autor: ~kolo [37.225.8.*]
    Kolejny gniot powinien być zawieszony. Wywalili drobnych z kasy.
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.3.75.*]
    Nie. Drobni ukształtowali ten kurs. Żeby rosło,to także drobni nie powinni panikować a tutaj widać, że jeden przez drugiego prześciga się aby sprzedać, nie widząc nadziei na lepszą cenę. Dlatego spada.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Sk [37.30.48.*]
    To tylko kupować za grosze i czekać.
  • Re: Będzie espi Autor: ~kolo [37.225.8.*]
    a dziwisz się im ? Po tej akcji na wznowieniu notowań powinno być jasne , że należy zachować szczególną ostrożnośc na gniocie ale tradycyjnie zachłanność gubi ludzi. Taka jest bananowa.
    Nie kolego, to nie bananowa kształtuje ludzi,ale odwrotnie.Przestrzegam ludzi,że tu tylko spekulacja,choć sam spekuluję, ale mam bekę że nikt nie słucha tylko żyje marzeniami.Coz może nieco cynicznie ,żeby ktoś miał to ktoś musi nie mieć. Pozdrawiam i zdrowego rozsądku życzę.
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.3.111.*]
    Koniec pieśni. A oni nadal śnią o wzrostach
  • Re: Będzie espi Autor: ~Darek [31.61.249.*]
    Stańczaki przestali sponsorowane artykuły zamawiać, teraz liczą się twarde dane z Włoch i Polski.

W listopadzie zapowiadali w reklamie jeden z drugi, że wspaniale będzie więc zobaczymy. Do przodu
  • Re: Będzie espi Autor: ~dom [176.3.111.*]
    Będzie dobrze. Czekamy na lepsze ceny i zaczniemy skup. Także, sprzedajemy dalej.
  • Re: Będzie espi Autor: ~Marek [83.175.184.*]
    Jaka panika po co takie bzdury wypisujesz?
  • Re: Będzie espi Autor: ~Mm [31.61.181.*]
    To zlecenie na prawie 5 mln akcji wygląda na błąd przy składaniu, a nie na jakąś próbę manipulacji, zdjęte bowiem z arkusza po 2 minutach. Ale po wolumenie wnoszę że może to być ciąg dalszy sypania przez udziałowców z tzw. Porozumienia. Przy tej okazji zastanawiam się czy ostatni raport o redukcji udziału został złożony w terminie. Na tym poziomie cenowym Stańczaki mogliby już łyknąć od nich te 5 mln akcji czyszcząc rynek jeszcze przed publikacją rocznego raportu i ucierając przy tej okazji nosa tzw. Porozumieniu. Nikt inny raczej nie ujawni się nad progiem, sporo podaży zebrała ulica.
    No ale super dzisiaj będzie, bo cena najprawdopodobniej spadnie w końcu poniżej 30 groszy.
[x]
ASMGROUP -3,28% 0,24 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.