O wyniki też jak najbardziej... Obecna kap to wypadkowa wyników finansowych powtórka z zeszłego roku zostajemy na obecnej kapitalizacji, wyniki powyżej 5 mln lecimy w górę a to się zapowiada
Na yt podczas konferencji wynikoqej 12 grudnia prezes mowil jak zasuwaja wszyscy w grudniu bo to jest wzmozony ruch. Wiwc zapowiada sie dibry q4 i 1q26
Przelom dla firmy bedzie w 2027 roku gdzie maja preferencje podatkowe i zwielokrotnione moce produkcyjne oraz ogromne wzrosty w health medica.
Niestety kurs juz troche wzrosnal, ale w 2027 bedzie skok lepszy niz na cdr po wypuszczenia wiedzmina 4.
Wszystko powyżej 3 mln zysku netto teraz będzie super.
Wiadomo że mocna gra zacznie się szybko pod wyniki za 1 kwartał po nawiązaniu współpracy z Oshee i Tymbarkiem. Stąd teraz na chwilę przed wynikami taki spokój.
Nie ma co pompować balonika pisząc o zysku 5 mln. Takiego zysku nie było zwyczajnie z czego wykręcić. Co innego 1 kwartał, tu mogą dziać się cuda. Już w kwietniu może być gorąco na spółce.
Czekamy czekamy z pieniędzmi nawet na test 0,34 :) zrzucisz nam kolego ? Skąd Ci się wzięło 5 mln ? Już nie raz pisałem że to papier dla cierpliwych, wyjaśniałem dlaczego.
Pierdoły tak piszesz, zgadza się. a kolegami to nie będziemy, nie potrzebuję, dzięki. Wynik za zeszły rok to 3mln zł, w obecnym skokowy wzrost sprzedaży allegro a sprzedaż kontraktowa nie wzięła się z dnia na dzień czyli powinna już wpłynąć na wyniki 4kw. No chyba że wg ciebie pieniądze biorą się za pstryknięciem palców
Nie prawda, nie mieli 3 mln tylko 2,4 mln zysku w 4 kwartale 2025. Przy tak małej spółce 600 tysi zysku w 1 kwartale to duża różnica, przy tej kwocie 25%. Jeśli o tyle poprawią zyski będzie spoko.
3 mln zysku za 4 kwartał sprawi, że C/Z zejdzie w okolice 7 i nadal będzie przestrzeń do 50% wzrostów na kursie.
Duże kontrakty wpadły właśnie w styczniu 2026 roku stąd to pod majowy raport za 1 kwartał 2026 zapowiada się ciekawa rozgrywka.
UUU ty nawet raportu nie potrafisz dokładnie przeczytać jakie 3mln??? 2,4mln?? skąd wiara że będzie 5mln dane z dup...? W IV KW 2024 było 1,55mln zysku naucz się czytać polecam nie siać propagandę ;)
Przecież prezes mówi o 100% lepszych wynikach, czyli 5mln. Jeśli wynik będzie 3mln to kapitalizacja powinna być na poziomie 30 mln maks. Wielcy znawcyXD
Niekolego w takim razie, poczytaj raporty skąd wziąłeś 3 mln za ubiegły rok ? Przeciez już jest ponad 6 mln za pierwsze 3 kwartały zeszłego roku. Pokaż mi gdzie pisze pierdoły i co się nie sprawdza z tego co pisze, bo ja widzę ty tu nowy niekolego a ja już od dłuższego czasu siedzę.