Wpisów i Piotr85 i jego troli oraz wpisów trueandrzej.... Na mój gust wychodzi że tu są 2 spółdzielnie które się zwalczają.... Każda chce niżej kupić i to od nas zwykłych pojedynczych posiadaczy. Na daną chwilę to szkoda czytać i jednego i drugiego . Czekać cierpliwie i tyle w temacie.
Mnie wczoraj zastanawiało... Dlaczego andrzejtrue namawiał żeby nie kupować, według mnie jakie to ma teraz znaczenie czy bedzy 2.5 czy 2.30 ? Myślę że to jedna ze spekułą co tu walczą i wczoraj sami chcieli troszkę papierka zebrać, a innych zniechęcał. Dziwne... Wcześniej miałem inne zdanie o nim. Ale sądzę że Piotr 85 i jego klika klakierów i Andrzej jak pisałem już to 2 inne spółdzielnie i oni są szefami .... Który to Liver sami pomyślnie.Jeden niby "wilk" drugie "wszy" kto wygra? My nie będący w spółdzielniach musimy być cierpliwi i czekać a swoje zarobimy plus dywidenda.
Pisałem już jakiś czas temu,że dajesz się manipulować,kolarze mają tu zupełnie inne założenia niż my inwestorzy,kilka razy im się uda ale to chorągiewki które piszą w zależności od tego czy akurat mają akcje,czy chcą właśnie kupić lub sprzedają,tu akurat obsiadły spółkę największe hieny,musimy cierpliwie czekać aż ktoś da im prztyczka w nos,twardy akcjonariat dobiera,trzeba tylko ich ignorować i nie dać się wkręcać w ich gierki,myślą że są największe cwaniaki,ale zawsze trafi się większy i ich rumakowanie się skończy
Ja akcje mam 4 lata i różnego typu trolom nie daje się manipulować... Moje wpisy były tylko po to żeby pobawić się że spadziami i pośmiać się z nich :-) ,akcje miałem mam i będę miał i nikt mi ich nie odbierze.
No ale skoro świadomie,to jednak dawałeś poparcie spadziowi,a on sprytnie z tobą wchodził w dyskusje które popierały jego mataczenia,ja też mam akcje od ponad 3 lat, ostatnio dokupiłem przy kursie 1,8,irytują mnie kolarze ale nie sprzedam poniżej założonego planu, znacznie wyżej niż obecny kurs
Ok a dla ciebie postać Piotr 85 to kto? Bo mi się wydaje że współpracuje z inną spekuła z tymi Bee, drt , Karol ... Bo oni na niego ani słowa złego nie napisali
Obaj siebie warci,nie zdziwił bym się gdyby to był jan, koleś livera co zawsze mu przytakuje a ostatnio trochę zniknął,więc może teraz taką na rolę i próbują rozgrywać, zawsze wtedy któryś powie,a nie mówiłem, kto mnie słucha znowu zarobił,tu trzeba kierować się swoim rozumem i mieć swoją własną strategie,po tylu latach czekania nie interesuje mnie jakieś 3 czy 5 zł, ewentualnie w tej wysokości to wezmę ale dywidendę,brzydko się bawią tu te hieny,ale karma wraca, dostanie każdy na co zasługuje