Dobiłoby bez problemu gdyby nie zrzucali, spółka też by nie była wtedy jakoś strasznie przeszacowana. Ale co zrobić skoro niektórzy wolą mieć zysk mały ale natychmiastowy.
Sieją tutaj dezinformację, jak inwestorzy nie wiedzą, że spółka ma Health Medica w swojej grupie to ja nie mam pytań, piszą o splicie nie ma takich planów trzeba słuchać z zrozumieniem. Wolę czytać raporty przeszłe sporo tam wiedzy o stanie spółki niż użerać się z trolami , pozdroo dla kumatych.
Naprawdę to wygląda nie najlepiej, zauważyliśmy, kiedyś popełnione błędy i sens w działaniu po błędach. Jesteśmy spokojni nawet jak spadnie 10/20 %. Dzisiejsi inwestorzy nie czytają nawet jednego raportu:(. Pozdrawiam starych akcjonariuszy.
To nie są inwestorzy to są są jedno dniowi kółkowicze zobaczyli że rośnie, że jest wolumen to wchodzili na kilka % szybkiego zarobku, inwestor ma czas i wie w co inwestuje a taki daytrader pyta co Health Medica ma wspólnego z EXC.
Widzę, że się tutaj pojawiło sporo sępów co chcą w tydzień 100% zarobić. Nie tędy droga panowie, więc będzie płacz. To nie jest spekulacyjny śmieć żeby urosło 300% w miesiąc. Zarobią tutaj porządnie tylko cierpliwi i świadomi. Nie liczcie, że zobaczycie po wynikach 70 gr.
Mam podobne zdanie. Nawet delikatnie się skróciłam po tym co ostatnio zaczęło się wyrabiać widać na forum. Za dużo drobnych inwestorów marzycieli się tu pojawiło. Dużo akcji znów jest w dość słabych rękach. Wyniki za 4 kwartał r/r poprawią się maks o 20 czy 30% i to raczej nie przyciągnie teraz większej grupy chętnych.
1 kwartał kto wie czy nie pokaże czegoś spektakularnego ale na ile to zobaczymy. Nowy zakład i zwiększenie produkcji i wtedy się zacznie. Ale na to trzeba poczekać.
Nowi cały czas przybywają, że piszą to forum bankiera nie warto brać tego do siebie łatwo wyłapać manipulację. Każdy potrafi chyba czytać raport? 20%,30% zależy czego bo w przychodzie na pewno tyle nie będzie to pewniak. Zysk stawiam bezpiecznie w okolicy 50-70%, że będzie lepiej r/r jednak największy kredyt odszedł. co do I kw 2026 to mam spore wątpliwości, sama oferta maspex, tymbarka w 2 smakach jak zrobiłem analizę bo ta promocja trwała 1 miesiąc tylko styczeń to tego koncentratu poszło w wolumenie 50-150 tys jakoś, oshee dalej produkują przy zysku netto z I kw 2025- 189 tys to tutaj dynamika 500-1000% to łatwizna, dziś akcję są nie zauważone ulica nie robi takiego obrotu i tyle zamykam temat bo zwała ulicy by tu zrobiła to samo z kursem co z bsh czyli z 1,5zł do 21 zł w kilka msc ;)
Co do nowej hali to najwcześniej w wynikach II KW 2027 będą więc wtedy już kurs może nie być po tej cenie giełda chyba wycenia przyszłość jednak ale co ja wiem.
zaluje ze nie obejrzalem czatku inwestorskiego na yt z profilu Excellence wczesniej, gdybym zobaczyl raport i czat wczesniej nie musialbym kupowac akcji po 40gr, a kupilbym sobie pakiet po 28-30gr.