czekam na dalsze spadki o ile oczywiście będą .......... dodatkowo kupuję dino, ccc i pge na spadkach ......... i czekam spokojnie na przeceny innych walorów
No i kto miał rację pisząc o zakryciu luki i ośmiu sesjach spadkowych,hehehe
na peronie jest gites
a na W1 ( tygodniowy dla amatorów) mamy objęcie BESSY poparte volumen
i wszystko po okienku Carolana
ósma spadkowa przybliży kurs do 30,xx
gdzie gąbczaste mózgownice piszące o 100.
jeszcze nie ma strachu co świadczy ,że szaraczki czekają na S po 30.
Kupuję asbis taniej niż go sprzedawałem ... .. można było go sprzedać drożej, ale odebrałem to sobie na innych spółkach a teraz mam za co go kupić jak będzie i o ile będzie spadał. Także niech spada jak najniżej i jak najdłużej ...........
Poza tym jak liczysz na dalsze długofalowe spadki to jaki jest sens teraz kupować? Kupując teraz każdy pakiet i wychodząc z twojego założenia że liczysz na dalsze długofalowe spadki to za każdym razem jesteś w plecy. Ja zakładam że w następnym tygodniu zacznie się jakieś delikatne odbicie i może coś kupie. Natomiast wychodząc z założenia że chciałbym żeby to spadało jeszcze przez miesiąc to zacząłbym kupować dopiero za trzy tygodnie. Ale jestem zwykły amatorem co ja tam mogę wiedzieć .
nigdy nie trafisz kiedy będzie dołek a kiedy górka ... jak mało spada to mało kupię i odwrotnie :) na gpw jest przeszło 1000 instrumentów do zakupu ........... ale ....... liczę że może niebawem asbis będzie słabszy od rynku i uda się go kupić sporo taniej - a jak się nie uda to są inne spółki z których zawsze się coś wybierze ;) im masz większe fundusze tym mozesz wydłużać zakupy na których ci zalezy tak zebyś zawsze coś tam kupił - przy małej gotówce musisz mieć większą cierpliwość i szukać dołka. Także jest jak jest - jeszce kilka miesięcy i wiosna :)
Arkadiusz nie ma co zrobiłeś interes życia. Sprzedałeś po 29, może 30 parę. Ja cały czas trzymam i o wiele lepiej na tym wyszedłem mam już ponad 50 procent zysku a ty parę groszy haha