Żadnych wiadomości z firmy , żadnej nadziei płynącej firmy ,żadnego pomysłu na przyszłość , żadnych ruchów związanych z poprawieniem wizerunku firmy. To naprawdę zalatuje trupem, bankrutem....
Joe jak wiesz , wiszę na haku 1,5 roku średnia to 13złociszy . Zaczyna mi uwierać ten problem . Trochę długo, i bez sarkazmu nikomu tu nie jest do śmiechu , a szczególnie tym co brali po 112zł to tez sa ludzie.
Joe jeżeli obraziłem lub napisałem coś złego pod Twoim adresem to przepraszam , gdyż nawet nie znam osobiście . A szermierka słowna w kulturalnych ramach jak najbardziej . Pozdrawiam i szacunek dla Ciebie jak i do innych forumowiczów.
oj, zdziwilbys sie... wielu takich jest na roznych spolkach. Najpierw mysla, ze to korekta i zaraz odbije, potem zaczyna sie usrednianie lub czekanie, az nadchodzi taki czas, ze juz tyle spadnie, ze wszystko jedno czy sprzedadza czy nie i czekaja bo jak juz tyle spadlo to przeciez kiedys na pewno odbije i moze wyjda na zero, w koncu i tak juz nic nie zostalo im z kapitalu... Niestety nie biora pod uwage, ze spolka moze zniknac z gieldy z roznych wzgledow, jak upadek, zawieszenie notowan jak bylo np na MSX Resources i wielu innych (wtedy juz nigdy nie odzyskasz kasy)... wiele mozna by tu pisac, ale sa niestety osoby np 90% stratami... Takie osoby nie powinny inwestowac, ale jak u nas weryfikacja kompetencji do inwestowania wyglada jak ankieta dla szympansa to potem sa dramaty ludzi...
W Ukrainie wojna , problem energetyczny niebywały , skoro media i wszystkie dostępne kanały informacyjne trąbią o prośbie Ukrainy o dostarczenie energii . Przecież to może Columbus przekuć jako brzytwę ratunkową . O co chodzi ? Przecież tam aż się prosi o zainteresowanie rynkiem , pisząc kolokwialnie studnia bez dna , jeszcze prościej zapotrzebowanie na magazyny energii bez limitu.
Witam kolego, jestem pełen podziwu że tyle czasu wytrzymujesz na tym wspaniałym walorze.Gielda mnie nauczyła że tu nie ma żadnej religii,czytaj nagle stanie się cud.Podstawowa sprawa maksymalizuj zyski,minimalizuj straty.Pisze do kolegi ,bo chcę zrozumieć co Cię trzyma na tej spółce.Pozdrawiam.