• 4-5 sesji do wyników Autor: ~Allmighty [31.0.25.*]
    12.02 wyniki, możliwe że najlepszego kwartału w historii firmy. I prawdopodobne jest, że pożegnamy okolice 300, tym bardziej, że dzień referencyjny podziału coraz bliżej...
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Wtopiony [37.248.170.*]
    Albo sie okaże ze mimo rekordowych przychodów zysk nie wzrośnie stąd złożona podaż
    Różne scenariusze można rysować. Nie zmienia to faktu ze od stycznia przemielilo sie okolo 1mln akcji duzo.
    Niektórzy piszą ze fundusze zbierają ale id kogo?
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.80.*]
    Cyt Albo sie okaże ze mimo rekordowych przychodów zysk nie wzrośnie stąd złożona podaż...

Rekordowe przychody a zysk nie wzrośnie,niby czemu,konkurs nie rośnie cały czas? Jprd...skąd wy się bierzcie?
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Pewnie będzie dobrze, ale nie zapeszajmy.
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Czy geniusze kupują poniżej 300? Tak jak geniusze kupowali poniżej 200 (po syndromie chińskiego robota).
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Wtopiony [37.248.171.*]
    Powodów mniejszego zysku może być kilka, np. Wyższe koszty, niższa marża co bedzie zobaczymy.
    Ale desperacja wywalajacych od kilku tygodni jest niesamowita.
    Oni nie wierzą w mega wyniki jak i raczej wątpią w kardioznacznik i sens podziału.
    Sorki ze nie odpisałem szybciej ale nie siedzę non stop na forum
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Seba [37.248.172.*]
    Zysk netto może być nawet w okolicach 40 mln pln
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Krashan_Bhamradżang [109.231.5.*]
    Siedzę tu od 64zl. Weźcie mi wytłumaczcie dlaczego zawsze przy lokalnych korektach wyłazicie i wieszczycie koniec świata? To jest na prawde poniżej krytyki.
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Seba [37.248.172.*]
    A mnie się to bardzo podoba
    Przestałem się udzielać w tym ścieku od pewnego czasu bo pomyślałem, że po co się kopać z koniem. Poczekam do 300. Odtrąbie wygrany zakład i będzie spokój. Spółka ma wysyp umów, przedłużyli współprace, wchodzą na Ukrainę to jeden z drugim przy spadającym rynku pisać, że to koniec. No bez jaj. Brakuje jeszcze tylko Arka/Adama/Wujaszka który napisze "a nie mówiłem, że spadnie"
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Wtopiony [37.248.222.*]
    Ja również mniej sie udzielam, nienawiść, poniżanie, wyzwiska jeśli tylko nie przyklaśniesz kilku osobom piszącym o wzrostach.
    Tez mam akcje tez kibicuje, ale w odróżnieniu do ciebie martwi mnie fakt ze mimo tego wszystkiego wspaniałego co sie dzieje wokół spolki wzrosty i wycena są dość skromne a "dziwnie" olbrzymi obrót jest trudny do zrozumienia.
    I tylko tyle.
    Ale przepraszam ze mam wątpliwości i obawy.
    Czekam na podział i badania w USA
    Nie wiem o jakim "olbrzymim" obrocie piszesz bo dzisiaj przy -3% mamy niespełna 20tys akcji a przy osiąganiu ath mieliśmy po blisko 50tyś. Pozwól, że o "skromnym" wzroście na poziomie blisko 400% w niespełna 3 lata nie będę się wypowiadać bo pewnie lokata w Twoim banku jest oprocentowana znacznie wyżej
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Allmighty [78.30.105.*]
    W punkt. Właśnie od wielu miesięcy piszę o obrotach. Przy wzrostach dużo większe niż przy spadkach. Modelowy trend wzrostowy, ale mało kto mnie słucha. Chyba też zapadnę w sen forumowy ;)
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.81.*]
    Za każdym razem gdy tylko nastąpi mała korekta koleś odrazu się odpala i trzęsie jak galareta...a jak mu delikatnie wytłumaczysz ,że przesadza to cię oskarży o nienawiść...kury macać...
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Avexe [93.105.248.*]
    Do ilu spadnie ?
    Jeżeli miałbym wróżyć ze szklanej kuli to 285-290 do wyników. Raport będzie znacząco wyższy rdr. 1-2 dni po wynikach dalsze spadki. Z nory wyjdzie Arek pod innym nickiem pisząc "wyniki w cenie" a na 3 dzień od ok 282zl zacznie się wspinaczka na 330-350zl do splitu. Po podziale sam się zastanowie co robić bo kto nie ryzykuje szampana nie pije i przeczucie mówi żeby wchodzić all in w syn2bio, ale to bliżej maja będę podejmować decyzję w zależności od tego co dalej będzie się działo na Ukrainie.
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Aleksander [195.164.162.*]
    Do wtopionego,
    Etatowy strażnik forum - zwykły leszcz pod kilkoma nickami pilnuje aby nikt nie zmieszał pięknej jego wizji.
    Mowa była o dużym wolumenie od stycznia ale dla potrzeb swojej argumentacji stwierdzono że wczoraj był nieznaczący wolumen.
    Dla potrzeb swojej argumentacji zapomniano że już rok temu v-ce deklarował rozpoczęcie badań w US.
    Dla potrzeb swojej argumentacji nie odnosi się w ogóle do trzech lat badań w Polsce bez żadnego efektu. Także jakakolwiek dyskusja się sprowadza do tego że "wypełzłeś z nory" i jesteś adamem ;lub arkiem i nie masz prawa głosu. Albo piszesz o wzrostach albo nie pisz nic.

• Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Hehe [37.47.123.*]
    A ty pod jakim nikiem wcześniej się udzieliłeś?
  • Re: 4-5 sesji do wyników Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.206.*]
    Ja się tu tylko przypominam
[x]
SYNEKTIK -0,99% 279,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.