• Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [87.249.134.*]
    Ale sie tu mabski kotłuje! Widać że ktoś pilnuje kursu żeby nie odleciał. Przewalają z wora do wora. Jak to wyszczeli to tu bedzie 80 złotych w tydzień. Oststnia szansa na dobierańsko, bo bez mięska nie pojecie! A peroniarze cicho siedzą
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Mg [89.151.23.*]
    5 lat oczekujecie wystrzału którego nigdy nie bedzie
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [185.183.34.*]
    I już przyszedł, patrzcie go!
    Paplać na forum, bez papiera, jaka to zła spółka i że powinniśmy sprzedać. Dzięki za cyne, to dokupie jeszcze!!! Wagonik już odpala, kierunek północ, oddam ci pierwszą transzę przy 120!!!!
    Ładnie cie odkleiło. Kurs 8 a ty o 120 marzysz bez żadnych argumentów ale w koncu za marzenia nie karają. Haha
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~100pln [178.43.244.*]
    idzie coś wielkiego, kurs jest sterowany. Jak wystrzeli to możliwy jest każdy scenariusz 1 zł 2 zł 5 zł ? 20zł 40zł 70zł ? 120zł
    5 lat duszą kurs brak pozytywu brak komunikacji brak decyzji brak kasy wszystko na nie !!!! czy to czas na zmianę ? oby- akcjonariusz zapomniał o papierze, dalsze spadki mają sens tylko przy bankrucie lepiej mieć coś niż nic ? ale to jest biotech jeden kwik i jest dzik z 8 do 80 zł czemu nie. Tak wiszę wysoko, sprzedając teraz odzyskam 10% kapitału włożonego :( CZEKAM
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [89.105.214.*]
    Nie łam się przyjacielu, grunt że się nie daleś omamić i nie oddałeś. Muszą wyczepać najpierw leszczyne inaczej rakieta nie poleci. Raporty, sprzedaż, wskaźniki - to wszystko jest nic nie warte, nic to nie znaczy na giełdzie. Patrz na wykres co sie dzieje, już dlużej nie mogą ukrywać jaki jest kierunek.

Tylko wszyscy musimy zablokować swoje akcje, wystawcie za 150, 160 albo i 200, żeby nikt szorta nie mógł stawiać i lecimy po pieniądze!!! Po tylu latach, w koncu mamy to, tu bedzie powtórka z 2021, a myśle że co najmniej 2x lepiej
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    musi byc fundament a nie piszesz ze tylko technika... w 2021 byl komunikat i pod to uroslo
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [149.40.62.*]
    A tam fundamenty, komunikaty, opowiadadz.
    Trzeba być przed tym wszystkim żeby poważnie zarobić. Jak czekasz na fundamenty, na komunikaty, dobre newsy to zawsze załadujesz się razem z resztą ulicy i zarobisz tylko ochłapy.

Ja akurat na mabionku od 2020 bo mnie wycyckali oszuści i nie zdążyłem sprzedać, ale na górce w tym roku już sprzedam wszystko za 120. Wiem że poleci pewnie dużo wyżej, no ale górkę ciężko złapać a na 120 bedę dobrze zarobiony w szmal i tak. Ale jak chcesz to czekaj, będziesz pakował koszyk po 60 - 70 razem z ulicą
    Nikt nie mowi zeby pozniej wskakiwac ale rajdu nie będzie bez komunikatów:) a ty piszesz ze bez fundamentow będą co nie jest prawda
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [149.40.62.*]
    Nie, nie - ja bardziej twierdze ze komunikaty to się wytworzy jak bedzie trzeba. Pretekstem może być cokolwiek.

Tak jak w 21, przecież wszyscy wiedzieli ze z umowy z nv bedzie wielkie G. DM PKO BP dawał jasne reko na 38 i nikomu to nie przeszkadzalo brać mabionka po 100 i wyżej. Baaa, nawet się emisje udało naiwniakom wcisnąć. Wtedy też byłem naiwniakiem, wierzylem w fundamenty sraty taty, rozbudowy zalładow, nioreaktory. A to wszystko teatr dla gojów jest.
    Ale widze że ty ferduś kumaty chłop, obkupiony już - tylko sie nie chwalisz, to co ja ojca bede uczył dzieci robić
    Aha i przeczytaj swoje posty...w pierwszym piszesz "po 120 oddam 1 transze" a w kolejnym "oddam wszystko po 120"... czyli sciema wszystko
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Mg [31.60.107.*]
    Taaak 1000 będzie... to już 50 nie przekroczy. Nie wiem czy 15 kiedykolwiek przekroczy... nie ma podstaw. Były prezes tyle obiecał i jak się to skończyło?
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Kiła [178.235.85.*]
    Gość ma dobre prochy. Dobrze odleciał
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [212.8.248.*]
    Cena weszła przecież w wąską konsolidację już dawno temu. Idealne warunki do przerzucania z wora do wora. Żeby nie było widać, że ktoś w ogóle coś zbiera. RSI wychodzi powyżej neutralnych poziomów i zamiast od razu zawracać, zaczyna się tam utrzymywać. MACD poprawia momentum, histogram nad zerem, linie spokojne. Brak sygnałów dla tłumu, brak sensacji w nagłówkach.

Duże ręce lubią tak działać - cicho, bez wielkich świec, bez espi, małą łyżeczką...

Ciekawe, mimo wielu prób rynek nie chce zrobić nowego dołka. Każdy zjazd jest skupowany. 120 tu będzie zaraz.. A wy samarytanie bez papierów tylko to potwierdzacie!
    Jak to? Bez nagłówków? Spokojnie? Robisz zamieszanie i naganiasz
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [212.8.248.*]
    Na spokojnie ferduś, nie braknie dla nas!
    W tydzien 80? A w innym poscie ze 30 w maju to ile wreszcie?
    1000
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [95.135.253.*]
    A ty umiesz czytać? Może dlatego twoje posty są bzdurne, bo sie pisać kocopoły nauczyłeś ale czytanić ni hu hu. Ferduś, Billy, Kołtun czy jak ci tam spadziuchu.

JAK WYSTRZELI -> TO BĘDZIE -> W TYDZIEN -> 80. A do maja 30, bo pewnie nie wystrzeli dopóki wisielcy nie wysiądą.
    w kazdym posie piszesz co innego
    Niee, to ty masz problemy z czytaniem zwyczajnie.
    Albo z myśleniem.
    Albo z jednym i drugim.

Caly czas pisze to samo: spadki over, ktoś pilnował kursu, skupił wszystko co pływalo bez opieki, wiemy kto wylozyl siano, at pokazuje cisze przed burza, coś sie wielkiego dzieje za kulisami, oczekujemy wystrzalu stulecia, wystrzał tuż tuż

Jak co innego widzisz to se kup sekulory kołtuś!
    I kijj z tego ze ktos wlozyl? Jest to wybicie o ktorym pisales?

Masz jakis miernik tych wisieelcow ktorzy musza sie wysypac teraz bo nie ruszy? Jak to obliczasz? Ilu takich musi sprzedac zeby sie do maja wyrobic?

Chce pozbac historię "tego swetra" grucha
    Obliczam na bazie analizy technicznej, tak samo jak wybicie sobie wyliczylem ze wskaźników.

A ty na bazie czego jesteś spadziuchem? Ile za godzinke plącą? Nadalbym sie na spadziucha do wynajęcia? Umiem czytać jak cos, mogę być lepszy od ciebie, ale zależy za ile
    obliczyles wedlug AT? tydzien temu wedlug ciebie mialo byc wybicie... to ilu tych wisielcow jeszcze zostalo?

co cie tak wkurza? przeciez ustawiles termin ze w maju... to co jak ktos napisze post to w maju juz nie bedzie a bedzie w czerwcu? a czemu nie w kwietniu?
    Ja? Mnie nic nie wkurza przecież, niezmiennie ociekam optymizmem każdego dnia! Pcham sobie do wora z usmiechem, czekam na wybicie i się naśmiewam z kołtuna jakiegos internetowego melepety bez papiera, ha!

Ty za to jakiś nerwus jesteś, żale swoje wylewasz, co jest z tobą nie tak? Nie idzie zbijanie kursu ostatnie tygodnie? Ha!
    ja zadnego kursu nie zbijam, nie mam ku temu zadnego powodu

jeszcze raz zapytam.. jaka analiza techniczna bazuje na liczbie wisielcow na danej spolce?

jaka analiza AT daje w tydzien skok/wybicie z 8 na 80?

• Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [185.184.192.*]
    W tydzien 10x bedzie, a nie z 8 na 80 za tydzień!! Kołtun, co z twoim garem że ciągle przeinaczasz moje słowa?

Chyba że specjalnie je przeinaczasz - żeby nakręcać na spadki...

Próżny trud twój Amigo, kto mial oddać to po 8 to oddał, musicie podejść pod 17 teraz żeby coś znowu podebrać
    "Jak to wyszczeli to tu bedzie 80 złotych w tydzień." - twoje slowa z naglowka postu... thebill?
    Kiedy 8.30?? Oby do końca roku
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [185.184.195.*]
    Czyli... 10x.. w tydzien.

No i czego nie rozumiesz? ?? ???

Prawda jest taka, że teraz już tylko up, up, up! Mamy dołek i choćbyś na rękach stawał to nie da się tego już nie zauważać.

Wszyscy widzą, nikt nie sprzedaje. Rób salta dalej, przynajmniej się tu z kolegami z ciebie pośmiejemy ale my swoje wiemy Kołti.
    Piszecie ciągle o odbicie a kurs ciągle 8zl hehe znawcy
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~JurasEuras [185.184.195.*]
    No jak to znawcy, zawodowcy, profesjonalni inwestorzy z grubą bułą. Piszemy zanim się wydarzy. A nie tak jak wy - po fakcie !!!
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~ElProfesore [149.102.244.*]
    Euras, Dolar... ale wy wyleszczeni jesteście. Wieloletni zjazd, LH + LL od lat... Każdy „wystrzał” był tylko epizodem przed kolejnym spadkiem... a cena? Przy historycznych minimach, to już nie jest „tanie”, to jest zdewastowane.
    Wolumen jest wyschnięty. Kapitał tu nie akumuluje, tylko ignoruje to coś!
    RSI: lekko odbija z dołu, bez wybicia >50 to nie jest żadna zmiana trendu.
    MACD płaskie, przy zerze.. Brak formacji odwrócenia, brak impulsu, brak przewagi kupujących.

To nie jest setup pod hossę, tylko pod ewentualny techniczny podskok, ubranie was za 10 może 12 i dalsze osuwanie w stare urwisko.

Bez wolumenu każdy ruch w górę to korekta w trendzie spadkowym.

10x?
    Na tym wykresie nie ma ani jednego argumentu technicznego pod taki scenariusz. Próbują nie zdechnąć a wy marzycie o 10x, buahahahaha!
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Gamon [37.47.222.*]
    On nagania bo o tym wie i dziś był tego pokaż jak ma spadac
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Profesjonalny [181.214.131.*]
    Ja też tak uważam, nie można być aż tak naiwnym jak ten juras. Ten caly dolar to mi wygląda na amatora co sie dał nagonić na pewniaczka kowidowego, utopił mnustwo forsy i sie nie potrafi pogodzić. Z tych co tu piszą to ten Kudłaty wydaje się być ogarnięty. Też wygląda na takiego co utopił forse, ale ten chociaż to opchnął i teraz pilnuje żeby nie odbiło :D

Niemniej martwi ze znowi zaczela sie tu pajacerka, pewnie naganiaja przed kolejnym zrzutem
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Kumaty [31.0.75.*]
    Tak często używasz na swoim telefonie słowa "kudłaty" że Ci zamiast kumaty podstawił słownik. Widać że to forum Ci służy.
    Czytanie tego forum to dla mądrych ludzi strata czasu natomiast dla głupców niezła pożywka i naganiacze od komitywy to wykorzystują. Trzeba zebrać free float nie?
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Profesjonalista [95.135.253.*]
    Jak kumacz i kudłacz to ta sama osoba. Ten co sie z dolkiem kopie po jąderkach 5 rok :D

Teraz dziadku jest AI ktore ci potwierdzi po stylu wypowiedzi kto jest kim.

Zabawni jesteście, kocham was i pozdrawiam serdecznie! Dollar, jeszcze odzyskasz kiedys forse!
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Dolar [109.243.146.*]
    Dzięki za słowa otuchy :) raz zysk raz strata, raz podatek raz optymalizacja, a z spółek jak Mabion to odzyskam swoje 1 PLN + 4 PLN z kieszeni anonimowego rynku, profesjonalny :)
    a tydzien temu pisales ze juz wybicie... a też ze jednak nie i w maju... chloptasiu z kraju mchui paproci
  • Re: Ale sie kotłuje Autor: ~kołtun [77.222.227.*]
    kiepski
    ja za rekomendacją koca,
    kiedy już wieszczył upadłość
    kupiłem

a ciebie jakie wiatry tu przyniosły?
    czy po prostu lubisz tak?
    hahhahhhaaaaaaaaa

• Re: Ale sie kotłuje Autor: ~Bill [91.94.106.*]
    AT? Jak ci to wyszlo
[x]
MABION 2,20% 7,90 2026-05-15 12:03:00