• Durne espi Autor: ~Lol [188.146.46.*]
    Pod podbitkę chyba. Myślimy, ale w sumie sami nie wiemy co chcemy robić. Takie espi.
  • Re: Durne espi Autor: ~NoCo [37.31.28.*]
    uczciwi byli i są nadal, Espi mówi, ze nici z działalności
  • Re: Durne espi Autor: ~XXX [91.150.195.*]
    Ale was boli że zostaliście na peronie aż mi was szkoda. Ciekawe ile jutro przebijemy
  • Re: Durne espi Autor: ~NoCo [37.31.28.*]
    Jeśli zrozumiesz to Espi , to może się nie będziesz dziwił, ze ,,nie odjechał pociąg"
  • Re: Durne espi Autor: ~XXX [91.150.195.*]
    Ale jakoś 40% od początku roku jest zaliczone a wy skomlicie, a od dołka już ponad 60%. Na prawdę mi to nie przeszkadza ale wam widzę że bardzo. Dodatkowo z rynku niemieckiego same pozytywne info spływa jeżeli chodzi o rynke pomp ciepla, ale po co wam tłumaczyć jak jesteście bez akcji których taniej już pewnie nie kupicie.
  • Re: Durne espi Autor: ~Lol [188.146.46.*]
    Mówimy o espi, z którego nic nie wynika. Czyli zaraz będą sprzedawać duzi, wał jak na Bumechu.
  • Re: Durne espi Autor: ~Aki2021 [77.46.46.*]
    To info w zasadzie nie ma żadnej mocy sprawczej, prawdopodobnie jakieś projekty mają na oku, ale nic konkretnego. Czy to mnie martwi jako posiadacza paru akcji w portfelu,
    niespecjalnie. A nóż widelec, parę stopni pójdziemy wyżej. Niech się głowią Ci co stoją z boku, okazji na rynku jest wiele. Każdy robi co uważa i ponosi tego konsekwencje.
  • Re: Durne espi Autor: ciepla_pompa [31.0.39.*]
    Uczciwie i obiektywnie, info bylejakie, niewarte espi, bardziej jakiegoś pudla biznesu. W espipowinny pojawiać się fakty.

Póki co fakt jest taki, że spolka przeinwestowala, ma wysokie koszty zatrudnienia, na którego utrzymanie przepala kapitał i chwała że próbują coś działać. Ale trudno nie zgodzić się z tym, że przypomina to szamotanie się kota, który wpadł do stawu i widzi możliwość wyciągnięcia dużego karpia, a z drugiej strony chce jak najszybciej wyjść na ląd.
  • Re: Durne espi Autor: ~Aki2021 [77.46.46.*]
    Wszystko się zgadza i jeszcze ta godzina puszczenia info tuż przed zamknięciem, żeby jeszcze więcej narobić zamieszania jakby nie można było tego zrobić po zamknięciu. Wtedy każdy miałby czas się zastanowić czy to jest coś wartego uwagi.
  • Re: Durne espi Autor: ~Sunexix [213.134.161.*]
    Mam wrażenie, że jest słabo w Sunex, bo w Niemczech nie ma jeszcze i nie wiadomo czy lub kiedy będzie nowy program dopłat do OZE (oglądałem niemieckie informacje wczoraj)

Info jak 20 lat temu, gdy każda spółka stawała się nagle deweloperem na fali boomu w budowlance, a potem spadki ogromne.

Bez pomysłu na dodatkowe przychody po I kw. krew i płacz niestety, szczególnie że zagranica nie ruszyła i jeszcze mocna zima -20 i nikt nic nie montuje.
  • Re: Durne espi Autor: ~Piotr [37.31.58.*]
    Przegląd opcji strategicznych... mrozi bardziej niż temp za oknem.
    No, ale cóż, wystarczy napisać o zbrojeniówce i od razu hop.

• Re: Durne espi Autor: ~Stary_kaczor [195.205.246.*]
    Wiszę na 6,70 zł i chętnie wezmę więcej takich ESPI
[x]
SUNEX -0,89% 2,80 2026-05-14 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.