• Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Marcin [83.21.31.*]
    Zarząd spółki MBF Group S.A. z siedzibą w Warszawie ("Emitent", "Spółka") informuje, że w dniu 2 lutego 2026 r. Emitent otrzymał formalne upoważnienie handlowe ("Authorization Letter") udzielone przez ZXZ (HZ) Innovation Tech Co., Ltd., spółkę prawa chińskiego z siedzibą w Hangzhou, Zhejiang Province, Republic of China, działającą na rynkach międzynarodowych pod marką handlową Spider UAV ("Kontrahent"). Upoważnienie obejmuje prowadzenie przez Emitenta działań w zakresie dystrybucji, wstępnego ofertowania oraz działań marketingowo-handlowych dotyczących wybranych produktów bezzałogowych systemów powietrznych (UAV) Kontrahenta na rynku polskim.

GRUBO !!!!
    JAZDA !!!!
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Marko [188.146.134.*]
    Ale ty jesteś trącony w ten zryty mózg. Co w tym grubego? Chyba tylko twój kloc po przejedzeniu.
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Mat [37.30.18.*]
    Daj jemu już spokój . Nowy jest to jeszcze się ludzi . Nauczy się :)
    Ale miło, że coraz mniej ludzi się nabiera
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~James [37.30.52.*]
    Tak sie zastanawiam co Ty tu robisz, ludzi ostrzegasz, zeby nie kupili czy co? Czy masz jakis inny interes?
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Marcin [83.21.31.*]
    Spider-i UAV - Heavy Payload Long Endurance Drones 

Wpiszcie w wyszukiwarki, póki nie usunęli mojego posta. Bankier zaczął złośliwie jak zwykle blokować dobre informacje o spółce a złośliwe nagony zostawia. To trwa od wielu dni. Sporo moich postów z ostatniego tygodnie zostało usuniętych.

Zwróćcie uwagę na to co produkuje Spider.

Najważniejsze jednak że MBF dostanie do dystybucji Spider I Flying Car !!! - To jest teraz HIT sprzedażowy na świecie.
    Poczytajcie o tym. Jak komuś nie kasują wpisów i linków to wklejajcie. Mnie systematycznie kasują. ZOBACZYMY KTO W TYM WYGRA !
    Bedzie się działo.
    Mówię spokojnie do końca roku 40-50 zł. z za akcję. Ale mogę się mylić. Może być 400-600 PLN

• Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Marko [188.146.134.*]
    No totalny szaleniec z ciebie. A co to ma wspólnego z ich programami dronowymi?/ Nic. To , że zostali dystrybutorem i to nie wiadomo jak długo chińczyków nic nie znaczy. Oni nie umieją sprzedawać. Jeśli będą sprzedawać te drony jak cukier, olej, mocznik i adblue, to długo nie będą ich pośrednikami. Chińczycy natomiast nie mają dronów bojowych w ofercie, tak więc jedna kicha z programu SAN i SAFE.
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~James [37.30.52.*]
    Następny obrońca wszystkich akcjonariuszy???
    Dnia 2026-02-03 o godz. 14:37 ~Marko napisał(a):
    > No totalny szaleniec z ciebie. A co to ma wspólnego z ich programami dronowymi?/ Nic. To , że zostali dystrybutorem i to nie wiadomo jak długo chińczyków nic nie znaczy. Oni nie umieją sprzedawać. Jeśli będą sprzedawać te drony jak cukier, olej, mocznik i adblue, to długo nie będą ich pośrednikami. Chińczycy natomiast nie mają dronów bojowych w ofercie, tak więc jedna kicha z programu SAN i SAFE.

Co Ty pit...sz ?? Szok !
    Ciekawe czy ten link przejdzie... może jakaś miła osoba jest dziś moderem ... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dRbrPk-OePo

Świeżynka produkcyjna, Jak to zaczną sprzedawać w Polsce i Europie przez MBF to bosko ! Sam biorę jedną sztukę !!!
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Tomek [83.11.106.*]
    Następny bajkopisarz się pojawił, 600 zł buahaha
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~iks [5.184.234.*]
    Starczy 100, to godziwa cena
    Przecież ta spółka to śmiech na sali , podjechali pod górne i sruuu
    Bo to pierwszy raz
    Wiem, że ciągle to samo. Piszą , że akcji mało a ciągle są dokładane .Jutro bez espi na minusie
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Pytam [37.225.5.*]
     Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Mat [37.30.18.*] 2026-02-03 13:39
    Daj jemu już spokój . Nowy jest to jeszcze się ludzi . Nauczy się :)
    Ale miło, że coraz mniej ludzi się nabiera

Ale na co się nabiera???
    Na twoją "prawdę"???

Miesiąc bez Autor: ~Mat [37.30.24.*] 2026-01-29 14:43
    Espi. No cóż. Brak sprzedaży od kilkunastu miesięcy to już nie dziwota (...)
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    Ale Ty jesteś kataryna .Potrafisz tylko wklejać to co inni piszą a na temat kursu zero .To ma być normalna spółka .Dobrze Wiesz , że na innej spółce już dawno latało by po 30 zł przy tylu espi .Tutaj jest zawsze to samo , dają dobre espi , na chwilę leci do góry a potem widzimy .Przestań w końcu wklejać, tylko napisz Sam od siebie co myślisz o tej spółce .Z mojej strony to ręce opadają co tu się wyprawia. Żenada żenady
    Nie musisz czytać . Obserwuj kurs i wyciągaj wnioski . Dasz radę
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~James [46.205.204.*]
    Grasz na spadki? Czy 20 gr za post masz?
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Ileś lat do tyłu na tym dojechałem do 12 zł, przy spadkach sprzedałem za 8 z kawałkiem, od tego czasu MBF nie tykałem, ale widzę że można pomyśleć o powrocie.
  • Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Pytam [37.225.12.*]
    Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Tomek [37.209.145.*] 2026-02-03 20:54
    Ale Ty jesteś kataryna .Potrafisz tylko wklejać to co inni piszą a na temat kursu zero .To ma być normalna spółka .Dobrze Wiesz , że na innej spółce już dawno latało by po 30 zł przy tylu espi .Tutaj jest zawsze to samo , dają dobre espi , na chwilę leci do góry a potem widzimy .Przestań w końcu wklejać, tylko napisz Sam od siebie co myślisz o tej spółce .Z mojej strony to ręce opadają co tu się wyprawia. Żenada żenady

Miesiąc bez Autor: ~Mat [37.30.24.*] 2026-01-29 14:43
    Espi. No cóż. Brak sprzedaży od kilkunastu miesięcy to już nie dziwota (...)

tomcio nie papuguj po mnie :-))))))))))))))

kataryński nagon to wy uskuteczniacie od miesięcy, lat.
    Pochwal się tomaszek ile to lat "sprzedajesz" te same teksty tu na MBF Group S.A
    Nietrudno wykazać waszą wielomiesięczną, monotematyczna aktywność.

A jak ocenisz tekst swojego ziomala mat, który od kilku dni unika jak ognia odniesienie się do swojego tekstu.
    Nazwij po imieniu jak nalezy to stwierdzenie (wytłuszczone i podkreślone) określić.

• Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Pytam [37.225.12.*]
    Re: Zawarcie Umowy ze Spider UAV !!!!! Autor: ~Tomek [37.209.145.*] 2026-02-03 20:54
    (...) To ma być normalna spółka .Dobrze Wiesz , że na innej spółce już dawno latało by po 30 zł przy tylu espi .(...)

tomaszek ale nie marnuj swojego życia, zdrowia jak wg ciebie nie jest to normalna Spółka. Ja nie mam akcji i nie jestem na forach nienormalnych spółek.
    Sprzedaję i odrabiam na normalnych wg mnie spółkach i nikomu nie zatruwam życia.

To albo jest to twoja praca albo lubisz się samookaleczać :-))))))))))))))))
[x]
MBFGROUP 16,23% 7,16 2026-05-08 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.