buhaha to sie ubawiłem ale dziecinna frajernia sie rozpisuje jeżeli chcecie się dowiedzieć podstawy obrotu papierami an giełdzie i zasadach to poczytajcie ksiązki zanim pieniądze swoje w nią wpompujecie i żeby się na forach nie osmieszać buhaha wiecie co to sa widełki? wiecie po co służa i kiedy sa odwieszane? no widać nie wiecie bo jaki badziew piszecie że az ze smichu większośc płace
tak lad was to edukacja ponad wszystko bo nigy nie zarobicie
zacznijcie od rozdziału widełki i równowaga potem porozmawiamy i powiem wam co dalej musicie opanować
Naprawdę tak Ci powiedzieli? Mi Pani powiedziała to co napisałem. Mówiła też, że informują o wszystkim domy maklerskie. Dom maklerski mbanku nic nie wie na ten temat...
Zobaczymy...Mam nadzieję, że nie będzie jakiejś zwały.
A nawet wystawiłem na sprzedaż swoje kilka akcji bo potrzebna gotówka a tu zong...
izolacja jutro bez widełek niwki kupiły 17% akcji sobol zawisił na zamknięcie teraz niech mi sprzeda po 2.20 banda jak spada to nie zawiszaja ,jutro bez widełek 300% do góry .
Tu pilnują, zeby nie zarobic za dużo, jak spada to jest ok.
A zarząd i KNF skorumpowane do bólu( czytaj na bankierze o IDMsa i Bomi) i ich k..a. nic nie rusza. Skr....... i kraj.
Witam,
Nie wiem co się stanie i mało mnie obchodzi co komu powiedzieli przez telefon, ale interwencja nadzoru jest faktem, chyba że arkusz na interii kłamie...
Pozdrawiam,
Misiek