• bedzie panika Autor: ~kwadrat [37.30.43.*]
    i chyba sie poślady Sonce zewrą i szybciutko lada moment gierke wypuszczą bo Genie 3 stworzy podobny "pikselowy kicz" szybko i to z samego gadania i byle jak zrobionych obrazkó..
    tak więc 1 kwartał mysle że będzie dotrzymany bo lada moment ciepło im sie zrobi przez tych co podobna pikseloze taniej zrobia i szybciej ...
  • Re: bedzie panika Autor: ~Ola [91.90.160.*]
    A adwokaci i informatycy już nie mają pracy - co za naiwny wpis
  • Re: bedzie panika Autor: ~kwadrat [37.30.43.*]
    no tutaj akurat zonka trafiłeś - młodych co sie ucza raczej sie nie szuka, ci lepsi koduja powtarzalne i mało ambitne skrypty AI-em bo jest szybciej i wydajniej więc Ai przejmuje prace wchodzacych do IT lub będących na tyle starymi że nie z abardzo chcących zmieniac przyzwyczajenia. To samo adwokaci - wieksze kancelarie maja specjalne autoryzowane wsparcie programów eksperckich z zakresu prawa i byle asystentka obeznana z grubsza z praca swojej szefowej jest w stanie skleicc drafta który ktos bardziej pojetny tylko "rzuci okiem" aby sprawdzic merytorykę...
    Wiem bo sam pisze skrypty i pewne kwestie wykonuje zwykła prosta AI z Opery bez siegania po bardziej wydajne i "madrzejsze" Ai - a uważam sie raczej za noge informatyczną ;) - do tej pory moje boty były jak cegła teraz to jak szopa z oknem i drzwiami - może i nie otynkowane i z bliska brzydkie ale spełniaja swoja role znakomicie i wydajnie ...
  • Re: bedzie panika Autor: ~Ola [91.90.160.*]
    Pośredniaki pękają w szwach - troluj dalej . Jak dokupuję dzięki takim naiwnym straszakom
  • Re: bedzie panika Autor: ~lethys [37.31.12.*]
    ja se nakupie skrzynka harnolda z biedry jest w promce i sie nadupia za zdrowie Rafika
  • Re: bedzie panika Autor: ~kwadrat [37.30.45.*]
    no akurat póki co ja mam racje a ty se dokupuj...
    dołek na 9,60 jak zwykle pikiem uklepany ale reszta korpusu świecy jeszcze nie zdązyła zareagować - co oznacza że "masa" pójdzie niżej i moż ei dołka nie dotknie ale "średnia masy korpusu" będzie ciązyła doc eny poniżej dyszki...
    tak to wygląda i nie pitol tylko "se dokupuj" ;) ja wchodze kiedy znaki mówia a nie forum ...
[x]
SONKA 0,00% 9,80 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.